Hej – og velkommen til. Hvis du har lyst til at vide mere om mig, så skal du være mere end velkommen til at læse med nedenfor. Jeg er glad for, at du kiggede forbi min hjemmeside – og jeg glæder mig til at byde dig indenfor i mit univers.

10705286_10152308858360811_412325909_n


Mit navn er Anna, jeg bor i Aarhus og interesserer mig utrolig meget for sundhed. Jeg tror dog ikke på at vores sundhed kun bestemmes ud fra fysisk velvære – men at det mentale også spiller en kæmpe rolle. Jeg er fortaler for, at fylde sit liv med ting vi godt kan lide, for jeg tror på at vores sundhed afspejler, hvordan vi har det. Jeg er uddannet klinisk diætist, personlig træner og Vane- og Overspisningscoach.

Træning, kost og en sund livsstil fylder rigtig meget i min hverdag. Dette både i kraft af min uddannelsesbaggrund, fritidsinteresser og ønsket om at have en sund, rask og stærk krop. Min egen livsstil bærer utrolig meget præg af ovenstående. Fokus på sundhed, fysisk aktivitet og ernærning har længe været i højsæde i min hverdag. Jeg er meget passioneret, nytænkende og bevidst, når det kommer til både kost og træning. Min drøm har altid været at komme til at arbejde med netop dette fokus resten af livet – så jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan leve af at beskæftige mig med sundhed på mange forskellige aspekter.

Indholdet på min blog vil uden tvivl komme til at bære præg af min store passion for træning, kost og en sund livsstil. Bloggen vil hovedsagligt bestå af forskellige indlæg med fokus på den sunde livsstil. Jeg vil dele mine mest succesfulde, sunde og ‘syndige’ opskrifter med Jer. Samtidig vil jeg selvfølgelig give mine bedste tips og tricks til en sundere hverdag, samt dele forskellige træningsrelaterede indlæg – og sidst men ikke mindst, vil jeg naturligvis sætte fokus på min faglige kompetence i indlæg, hvor dette findes relevant. 

Jeg håber, at I har lyst til at læse med. I er til hver en tid velkomne til at komme med forslag til indlæg, problemstillinger i sundheds- og træningsverdenen eller noget helt andet, som I ønsker jeg skal bringe op og/eller tage stilling til. 


Billeder og tekst på både blog, facebook og instagram er ejet af mig. Såfremt man ønsker at låne eller gengive noget, så bedes I kontakte mig på anna@eiholm.dk