Hej – og velkommen til. Hvis du har lyst til at vide mere om mig, så skal du være mere end velkommen til at læse med nedenfor. Jeg er glad for, at du kiggede forbi min hjemmeside – og jeg glæder mig til at byde dig indenfor i mit univers.

10705286_10152308858360811_412325909_n


Mit navn er Anna Eiholm, og jeg arbejder som personlig træner og diætist – og underviser derudover hos Fitness Institute på kostvejleder- og personlig træner uddannelsen i Aarhus.

Træning, kost og en sund livsstil fylder rigtig meget i min hverdag. Dette både i kraft af min uddannelsesbaggrund, fritidsinteresser og ønsket om at have en sund og rask krop. Min egen livsstil bærer utrolig meget præg af ovenstående. Fokus på sundhed, fysisk aktivitet og ernærning har længe været i højsæde i min hverdag. Jeg er meget passioneret, nytænkende og bevidst, når det kommer til både kost og træning. Min drøm har altid været, at komme til at arbejde med netop dette fokus resten af livet.

Indholdet på min hjemmeside vil uden tvivl komme til at bære præg af min store passion for træning, kost og en sund livsstil. Bloggen vil hovedsagligt bestå af forskellige indlæg med fokus på sundhed og træning. Jeg vil dele mine mest succesfulde, sunde og ‘syndige’ opskrifter med jer. Derudover vil jeg selvfølgelig give mine bedste tips til en sundere hverdag. Jeg vil naturligvis sætte fokus på min faglige kompetence indenfor ernæring og sundhed i indlæg, hvor dette findes relevant. 

CV:

  • Uddannet autoriseret klinisk diætist (VIA University College, Århus) – 2014
  • EREPS certificeret fitnessinstruktør – 2015
  • EREPS certificeret personlig træner – 2015
  • Certificering i fedtprocentsmåling, v. Fisker Performance – 2016
  • Mentorforløb v. Rikke Hansen – 2016
  • Underviser hos Fitness Institute på kostvejlederuddannelsen og personlig træner uddannelsen – 2016
  • Squat, bænkpress, dødløft v. Jakob Beerman – 2017
  • Periodiseringsseminar v. Thomas Dybdahl – 2017

Udover disse uddannelser, drømmer jeg om at specialisere mig som vanecoach – og håber på at kunne starte på denne uddannelse til efteråret.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med. I er til hver en tid velkomne til at komme med forslag til indlæg, problemstillinger i sundheds- og træningsverdenen eller noget helt andet, som I ønsker jeg skal bringe op og/eller tage stilling til. Hvis du er I tvivl om, hvordan du kan kontakte mig, så se her.


Billeder og tekst på både blog, facebook og instagram er ejet af mig. Såfremt man ønsker at låne eller gengive noget, så bedes I kontakte mig på anna@eiholm.dk


Jeg er ambassadør for ByButterflyEASIS – uden tilsat sukkerBodylab og Mr. Mums – og har derudover samarbejdet med brands som Allévo, Daniel Wellington, STAY.