• ···
HVAD HAR JEG ALTID I MIN TASKE?

MUST HAVES FRA BODYLAB!

Jeg får ofte en del mails fra Jer kære læser, om hvad jeg bestiller hos Bodylab, hvordan jeg bruger det i min hverdag og hvorfor. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne indvie Jer i det.

TRÆNINGSRELATERET

  • BCAA aminosyrer indtages inden/under træning eller efter – jeg er mest vild med “Rasberry Rush”, “Icetea Peach”, “Elderflower/hyldeblomst” og “Cola + lime) – find dem HER! Hvis du træner meget eller hårdt, kan det være en god idé at supplere med BCAA. BCAA er forgrenede aminosyrer og findes naturligt i en proteinrig kost – og i proteinpulver.
  • Proteinpulver indtages efter træning – eller i opskrifter, for at højne proteinindholdet eller give en god smag, fx. pandekager, vafler, proteinbarer og diverse snacks. Jeg bruger “Vanilje” og “Chokolade” til desserter og søde opskrifter, “Ultimate Chocolate & Hazelnut” bruger jeg til iskaffe, mens jeg efter træning er mest vild med “Peach/Orange” eller “Ultimate Chocolate” – finde alle varianterne HER!
  • Kreatin

 

SNACKS

  • Barer

 

MADLAVNING

  • Chia, nibs
  • Topping

 


Follow on Bloglovin Follow on Instagram Følg Anna Eiholm på Facebook
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD HAR JEG ALTID I MIN TASKE?