ET KIG I MIT KØLESKAB

MILLA – 40, FIT & FABELAGTIG

KLIENETERNES RESULTATER

Milla har trænet hos mig 1 x ugentligt i 10 uger – og derudover 2 x om ugen på egen hånd. Milla kom til mig med et ønske om et lille vægttab, mere energi i hverdagen, samt et ønske om at blive smertefri i knæ og hofte! Vi nåede absolut Millas ønske med:

  • Vægttab langt over det forventede (intet mindre end 10 kg er røget)
  • Fald i cm på hele
  • Lavere fedtprocent
  • Mere energi
  • Stærkere end nogensinde
  • Lave 1 chinup (det blev endda til 3)
  • Smertefri og ingen problemer med hoften

IMG_3323

 

Milla har skrevet lidt om forløbet hos mig – som I kan læse nedenfor:

Med et ønske om at tabe nogle kilo, blive stærkere og mere fit – og finde motivationen til at træne igen, tog jeg, på baggrund af nogle gode anbefalinger, kontakt til PT Anna Eiholm, i håb om at hun kunne hjælpe. Det er den bedste beslutning jeg længe har taget.

Jeg har tidligere dyrket meget sport, og har styrketrænet, men grundet manglende resultater, skader i knæ og hofte, og en travl hverdag, havde jeg mistet lysten og motivationen, og trængte til et stort los i måsen – og det må man sige at jeg har fået!!

Anna er en yderst kompetent personlig træner og meget motiverende at træne med. Hun har været lynhurtig til at tune sig ind på min person og forstå hvad jeg ville, og til at se hvor stort et pres jeg kunne holde til i vores træninger sammen.

Hun har været enormt lydhør overfor mine ønsker med træningen og har været fantastisk til at få mig til at føle mig tryg med alle øvelser, og med teknikken og udførelsen af dem.

Kostplanen har været nem at gå til og ikke krævet mere end det plejer, i tilberedningstid.

Jeg har spist en masse mad og ikke følt jeg manglede noget, hvilket også har nedsat min trang til søde sager. Der har dog været plads til at synde, når trangen indimellem meldte sig.

Resultatet af mit forløb taler sit tydelige sprog, idet jeg har tabt mere end forventet og mine skader ikke volder mig problemer mere. Mit energiniveau er i høj grad steget, jeg er blevet meget stærkere og min motivation er helt i top.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Anna Eiholm, hvis man ønsker en dygtig og kompetent personlig træner, med god menneskelig indsigt, – og hvis man ønsker gode kostplaner der er nemme at gå til 😀

Jeg har heldigvis allerede glæden af Milla igen fra september måned, da hun har forlænget forløbet. Jubiii!

Har du fået blod på tanden, til at starte i et forløb som Millas, så smid mig en mail på: anna_eiholm@hotmail.com

 

// Anna Eiholm <3


Follow on Bloglovin Follow on Instagram Følg Anna Eiholm på Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KIG I MIT KØLESKAB