SOMMERSALAT MED FETA OG VANDMELON

HAR DU BRUG FOR PERSONLIG TRÆNING?

.. Sommeren er ved at være forbi og både skole og arbejdet venter lige om hjørnet! Har sommeren været lidt for lang? Lidt for god? Har den stået på lidt for meget vin, lidt for mange is, lidt for meget grillmad og lidt for lidt motion og grøntsager?

Så er du mere end velkommen til at hive fat i mig – jeg vil med glæde hjælpe dig i gang, eller blot tilbage på sporet mod en sundere livsstil. Jeg tror ikke på “quick-fixes” eller slankekure – men derimod på ændring af sunde vaner.

IMG_9291// Tights fåes HER // Top fåes HER //

Rigtig mange tror, at personlig træning kun er for mennekser, der gerne vil tabe sig – men det er slet ikke tilfældet. Personlig træning er for ALLE! Har du brug for hjælp til at nå at træningsmål? Er du kørt død i dine egne programmer? Mangler du motivation og inspiration? Vil du gerne være stærk? Vil du gerne leve sundere? Eller vil du gerne have mere overskud i hverdagen?

bla bla
// Løbejakke fåes HER //

thumb_IMG_2983_1024

En personilg træner har også brug for motivation og inspiration – derfor har jeg også en til at inspirere mig, og gøre mig endnu stærkere. Kvinden bag mine programmer er super dygtige, Rikke Hansen (instagram: rikkehansendk).

IMG_1998// Tights fåes HER (udsolgt)! // Top fåes HER //

IMG_1862// Tights fåes HER // Top fåes HER //

.. SÅ, kan du nikke genkendende til en af følgende spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig på: anna_eiholm@hotmail.com, så vi kan mødes til en uforpligtende samtale! (Psst: Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil tabe dig).


// Tights fåes HER // Top fåes HER (udsolgt)! //

^ Ét af mine største mål da jeg startede på Rikkes programmer, var at kunne lave en chin-up (kropshævning) med ekstra vægt! Dette er lykkes – og dermed dokumenteret med denne film.

 

// Anna Eiholm


Follow on Bloglovin Follow on Instagram Følg Anna Eiholm på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERSALAT MED FETA OG VANDMELON