MOCCHA-APPELSIN MUFFINS

VERDENS BEDSTE BANANVAFLER

Vaffel1

Jeg synes vafler er så små og fine. De er så dekorative i sig selv. Vafler er en del nemmere at tilberede end pandekager, da man ikke skal være over dem på samme måde. Jeg freestyler ofte lidt med min dej, men min basis-opskrift ser altid sådan ud:

♥ 1 banan
♥ 2 æg + 1 æggehvide
♥ Et par dråber Perfect sød
♥ 1 scoop proteinpulver, fx. vanilje, chokolade, banan (kan undlades)
♥ 2 spsk. havregryn
♥ En lille sjat mælk

Vaffel2

Blend alle ingredienserne, varm vaffelhjernet op, smør det med kokosolie og steg dine vafler til de er perfekt sprøde.

Find en masse lækker topping frem, som fx. frugt i tern, bær, hakket chokolade, nødder, chokoladecreme af en slags, peanutbutter, is, eller en skyrcreme lavet på skyr og bær.


Follow on Bloglovin Follow on Instagram Følg Anna Eiholm på Facebook

2 kommentarer

 • hej anna, jeg prøvede dine bananvafler sidste weekend, og de var fantastiske. især min kæreste var helt vild med dem:-) jeg overvejer at lave dem igen på lørdag, har du nogle gode ideer til hvordan man kan freestyle og lave dem endnu bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annaeiholm

   Hej Anne Sofie. Det glæder mig 🙂 Du kan også prøve at putte hytteost i, det giver en god og cremet konsistens. Eller fx. blåbær/hindbær 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOCCHA-APPELSIN MUFFINS