MOCCHA-APPELSIN MUFFINS

Jeg elsker kombinationen af kaffe, appelsin og chokolade – hvilket jeg har forsøgt at gå op i en højere enhed i disse små hjertemuffins. De indeholder hverken mel eller sukker, men er til gengæld rige på fibre, protein, C og E-vitamin.
Opskriften
Det skal du bruge
Muffins:
♥ 2 håndfulde dadler
♥ 2 æg
♥ 1 banan
♥ ½ dåse kokosmælk (gerne light)
♥ 1 stor håndfuld hasselnødder
♥ 1 dl havregryn
♥ 1 appelsin (både saft og skal)
♥ 1 scoop chokoladeproteinpulver
♥ 1 måleske HUSK
♥ Kaffe (mængden afhænger af, hvor stærk kaffesmag du ønsker) – gem en lille rest til cremen
♥ Et par dråber sødemiddel (jeg brugte SØD fra Isis)
♥ Et lille nip salt (jeg bruger altid Maldon Seasalt)
♥ 1 tsk. vaniljepulver
♥ 1 tsk. bagepulver
♥ Evt. lidt hakket steviachokolade og/eller en håndfuld raw kakaonips
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. Kom alle ingredienserne i en blender og kør indtil massen er blendet helt igennem. Hak chokoladen og vend de hakkede stykker i. Fordel dejen i dine muffinsforme og bag i ca. 15-20 min. Lad dem køle af på en rist.
Jeg toppede mine muffins med morbær, lidt hakket steviachokolade, frysetørrede bær og denne creme:
♥ 2 store spsk. skyr
♥ 4 spsk. kokosmælk
♥ Lidt appelsinsaft
♥ ½ scoop chokoladeproteinpulver
♥ Et par dråber sødemiddel
♥ Et lille skvat kaffe
♥ Evt. et par dråber vand
Rigtig god aften – og velbekomme 🙂
// Anna
Nej, hvor er det bare et par lækre muffins! Giver du én? 😉