AF HJERTET, TAK <3

KOM I FORM MED ALLÉVO

KOM I FORM MED ALLÉVO

Allevo%20gruppefoto1

Allévo blev lanceret i 2007 og er i dag et af de førende varemærker i Skandinavien indenfor vægttabsprodukter. Allévos produkter kan købes i Føtex, Bilka, Kvicklu, SuperBrugsen og Metro. Allévos produkter kan anvendes som fuldgyldige måltider, som supplementer eller blot som snacks. Har du ønsker om at tabe dig, kan Allévos produkter være en rigtig god hjælp i starten.

DSC_0905

Allévometoden

Der findes flere forskellige måder at anvende Allévometoden, som er inddelt i 3 faser. Hvilken fase man begynder i, afhænger af ens BMI, samt hvor hurtigt man ønsker, at vægttabet skal forekomme.

  1. Kick-starts fasen kan I læse mere om lige her.
  2. Vægttabsfasen kan I læse mere om lige her.
  3. Balancefasen kan I læse mere om lige her.

Allevo-produkter

Allévos supper og flere shakes er produkter med et meget lavt kalorieindhold og kaldes også VLCD (very low calorie diet). VLCD-produkterne indeholder alle de vitaminer og mineraler som kroppen har brug for, og kan derfor erstatte din normale kost i helt op til 3 uger. Disse VLCD-produkter indeholder ca. 110 kcal for en hel shake / portion suppe.

IMG_8692

Allévobarene er personligt mine favoritter – specielt i en travl hverdag. Barene er praktiske at have med på farten og en rigtig god måltidserstatning. Barene er uden tilsat sukker – men med et naturligt indhold af sukker. Baren kan både erstatte er måltid eller blot fungere som et sundt og nærende mellemmåltid på kun 200 kcal pr. bar. Flere af Allévos barer indeholder ekstra fibre, så man skal være opmærksom på at drikke rigeligt med væske.

En typisk Allévodag på 6 måltider kunne se sådan ud:

Jeg bruger selv Allévobarene som mellemmåltider, enten før eller efter træning, når den søde tand melder sig, og når jeg er på farten! Jeg er også blevet rigtig glad for deres laktosefri Caffe Latte-shake med masser af isterninger 🙂

Jeg kan rigtig godt lide at løbe, for at holde mig i form. Det kan være en blanding af HIIT interval træning eller lange LISS-løbeture, hvor pulsen ligger mellem 140-150, for at fedtforbrænde uden at tære på muskelmassen.

IMG_8914 5

VINDEREN AF EN KASSE BLANDEDE ALLÉVOBARER ER: JOHANNE L.S. MED DENNE KOMMENTAR: ”

Husk at nyde turen og lad være med at tænke så meget på tempo og kalorieforbrænding (med mindre man selvfølgelig træner op til et løb). Løbeture er så rare for sjælen, og man skal altid huske at rose sig selv for at komme af sted uden at skulle slå sig selv i hovedet med, at man ikke var hurtig nok bagefter :-)”

Du må meget gerne sende mig en dit fulde navn, adresse og telefonnummer! Der skal lyde et STORT tillykke til Johanne.

Læs med på lørdag, hvor I igen har muligheden for at vinde en hel kasse Allévobarer.

IMG_8913

Husk, at I altid kan finde flere tips omkring kost og træning på Allévos Facebookside og på instagram (@allevodanmark)

2

– Anna

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AF HJERTET, TAK <3