KNASENDE SPRØDE KIKÆRTER

VIND STARTNUMRE TIL ALT FOR DAMERNES KVINDELØB MED ALLÉVO

   VIND STARTNUMRE TIL ALT FOR DAMERNES KVINDELØB MED ALLÉVO

 2

Jeg skal som sagt løbe 5 km til Alt For Damernes kvindeløb den 25. maj i Århus. Derfor er jeg stille og roligt begyndt at træne mig op til det.. I kan følge med både her – og på min instragram (@annaeiholm), om hvordan jeg træner op, hvad jeg fx spiser inden og efter en løbetur. Det kunne fx være 1 Allévobar med chokolade – eller den nye med mandler og havsalt, som jeg er helt vildt med. Den er ovenikøbet laktosefri.

bar  ChocAlmSeaBar

Hvis DU kunne tænke dig at deltage i løbet, kan du lige nu vinde 2 startnumre til løbet, løbetrøjer, samt en masse andre lækre præmier lige her.

På Allévos Facebook-side findes en masse inspiration og gode råd til at få taget de første skridt mod en sundere livsstil. Du kan også følge med på Deres instagram: @allevodanmark. Allévos diætist Kirsten, skriver indlæg og deler opskrifter på Facebook-siden, som du finder lige her.

9

Jeg afholder en løbeaften, i samarbejde med Allévo et par uger inden det officielle løb den 25. maj – hvor I er mere end velkomne til at joine mig… Meget mere info herom følger i næste uge. Ha’ en god weekend.

– Anna

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

Dette indlæg er sponsoreret

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNASENDE SPRØDE KIKÆRTER