KANELPRIKKET ÆBLETOPPING TIL DIN SKYR

TIP: BYBUTTERFLY.DK

TIP: BYBUTTERFLY.DK

  Unavngivet

Dette indlæg går ud til alle Jer lækre og labre ladies, der elsker at træne i smart, farverigt, feminint og behageligt træningstøj.. Hvis I ikke har gættet det, er det selvfølgelig Kari Traa, som jeg taler om. Jeg tror det er de færreste, der ikke kender til mærket – eftersom det nærmest er umuligt ikke at se min. én pige iklædt top, tights, strømper – eller alle tre ting med det velkendte sommerfugle-motiv?

Jeg er selv storforbruger af mærket og træner stort set ikke i andet! Jeg er fuldstændig forelsket i alle de fine farver, som man kan mixe og matche på uendelig vis – samt hele komforten ved at træne i tøjet fra Kari Traa.

Kari Traa er i dag blevet et brand – og tøjmærke i sig selv, men oprindeligt var Kari Traa freestyle skiløber, og mestrede dette på bedste vis, og vundet flere olympiske mesterskaber. Kari Traa er i dag kendt i hele Skandinavien, og det førende sportsmærke til kvinder – designet af kvinder!!! Kari Traa’s designere er inspirerede til at lave kreativt tøj, der er ligeså feminint, som det er uhøjtideligt – og ligesom højtstigende, som det er smukt. Kari Traa sportstøj er tilgængeligt i de fleste sportsbutikker i Skandinavien, Schweiz, Tyskland og Østrig.

IMG_8545

ByButterfly.dk er en dansk side, drevet af veninderne Christina og Michelle, som selv er håndboldpiger og havde en drøm om, at starte Deres egen virksomhed og sælge lækker sportstøj til kvinder. Christina og Michelles egen passion for lækkert og feminint træningstøj, hvor der stadig er plads til fysisk aktivitet og god bevægelighed danner grundlag for, hvorfor de netop valgte at sælge Kari Traa produkter. De mener, at træningen bliver lettere, sjovere og mere inspirerende når tøjet er en nydelse – og det jeg kun være helt enig i!! Derfor er det mig en stor fornøjelse, at have skrevet kontrakt med ByButterfly. Christina og Michelle poserer selv i Deres ”Look Book” – og I kan se dem i SS14-kollektionen lige her.

IMG_8563

Jeg vil komme med en anmeldelse af de seneste produkter, som jeg har modtaget fra ByButterfly. I kan se (og bestille) netop disse produkter her, her, her og her.

Jeg kan godt løfte sløret for, at jeg bl.a. har modtaget et sæt af det nye ”Butterfly Cool”, som nedkøler dig, når din kropstemperatur stiger..

621276_BUTTERFLY_COOL_CAPRI_1024x1024 621275_BUTTERFLY_COOL_TEE_1024x1024

I kan følge @bybutterfly på instagram og på Deres Facebookside lige her. Derudover kan I tilmelde Jer nyhedsbrevet lige her, og være med i konkurrencen om at vinde Kari Traa tøj for 800 kr.

TIP:

  • En rigtig stor fordel ved at bestille Kari Traa produkterne hos ByButterfly, er at siden er dansk – og man dermed ikke ender med at skulle betale et stor efter-gebyr for fragten når man får sin pakke, som jeg ved en del piger desværre har oplevet ved at bestille fra Kari Traa’s egen hjemmeside.
  • Lige nu har ByButterfly en masse lækkert tøj på UDSALG – selv overvejer jeg at bestille denne smukke jakke, som er nedsat med 1000 kr.!!

logo

Kendte I til ByButterfly.dk?

– Anna

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KANELPRIKKET ÆBLETOPPING TIL DIN SKYR