LUN ÆBLESNACK

LUN ÆBLESNACK
Denne lille snack stiller rigtig ofte min lækkersult – og tilfredsstiller samtidig min søde tand. Prøv den, hvis du elsker æble, skyr, vanilje og kanel, ligesom mig 🙂
Ingredienser:
- 1 æble
- Kanel
- 100g skyr
- 50g hytteost (kan erstattes med skyr eller fx vanilje-yoghurt fra Cheasy)
- ½ tsk. vaniljepulver
- Et par dråber sødemiddel
- En lille håndfuld mandler (evt. letristede på en tør pande)
To do:
- Tænd ovnen på 180 grader
- Skær æblet i både og kom det i et lille fad/tallerken eller blot på et stykke bagepapir
- Drys med kanel
- Bag æblebådene i ca. 20 min.
- Rør skyr, hytteost, vaniljepulver og sødemiddel sammen
- Spis de lune æbler med ”vanilje-cremen”
God søndag, kære læsere.
– Anna
HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
Ingen kommentarer endnu