TIP: BYBUTTERFLY.DK

ARTIKEL I ALT FOR DAMERNE

  ARTIKEL I ALT FOR DAMERNE

4

I forbindelse med mit samarbejde med Allévo, kan I finde en artikel i Alt For Damerne, hvor jeg deler mine fire bedste løbetips. Jeg skal, som tidligere fortalt, løbe 5 km for Allévo til Alt For Damernes Kvindeløb i Århus den 25. maj.

Da der desværre er sket lidt kommunikationsproblemer og påskedagene kan Alt For Damerne nr. 15, hvor jeg er i, kun købes til og med i dag (onsdag den 16. april) – og ellers kan I læse artiklen lige her!

10

I vil løbende kunne følge min træning, samt flere råd til at blive klar til at løbe en distance på 5 km, den 25. maj. Jeg kommer til at løbe i en fin Allévo t-shirt, som I også har mulighed for at få fingrene i…. Mere info herom følger. Husk, at I kan finde mange flere tips og gode råd på Allévos Facebookside og på instagram: @allevodanmark. Husk også at i stadig kan vinde 2 x startnumre til løbet den 25. maj til dig og dine veninde, samt en masse andre præmier lige her.

magasiner-troje-stor-2014-2

Udover det er onsdag, påskeferie og solen skinner, så har jeg også en lille konkurrence til Jer. Én af Jer læsere har nemlig mulighed for at vinde én kasse med 20 blandede Allévo Bars!!!!

Allevo-produkter

For at deltage, skal I skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I fortæller, hvordan I ville bruge Allévos produkter i hverdagen, og hvorfor netop I skal vinde denne lækre præmie. Vinderen offentliggøres i næste uge.

Ha’ en dejlig onsdag – måske skal nogen af Jer ud at have lidt kilometer i benene i dette skønne vejr?

IMG_8694

– Anna

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM: @annaeiholm

Indlægget er sponsoreret

23 kommentarer

 • emma

  Først og fremmest – Kæmpe tillykke med artiklen! 🙂 Jeg har overhovedet ikke planer om at tabe mig, så jeg ville nok bruge barerne i forbindelse med min træning. Jeg har ofte lange skoledage og træner tit lige efter skole – hvilket betyder at jeg næsten altid er sent hjemme. Det er altså svært at medbringe mad til en hel dag, men jeg er sikker på at en sådan bar ville fungere perfekt som snack, pree eller post workout. Jeg har smagt enkelte varianter, og jeg synes de er rigtig gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville klart bruge produkterne som mellemmåltider specielt inden træning.
  Jeg træner ofte lige efter arbejde, og så er det altså smart med et produkt der er nem at hive op af tasken og spise på farten 🙂
  Skal selv løbe Alt for damerne i Fredericia, og jeg glæder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurraaaaa for en fin konkurrence. Hvis jeg vandt alle de lækre Allévo-produkter ville jeg bruge dem som nødløsninger. Altså til de tidspunkter, hvor jeg enten ikke orker at lave mig et mellemmåltid eller som en nødløsning, hvis jeg er på farten. Ellers tror jeg, at de kunne være helt fantastiske, når klokken slår 15 og jeg craver kage. For jeg kan ikke få hjernen fra tanken om at jeg BARE SKAL HAVE NOGET SØDT, så der ville en Allévo-bar være meget behjælpelig. Uuuh, jeg håber at jeg vinder 🙂 Hav en god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor lækkert 🙂

  Jeg sidder begravet i bøger på læsesal pt., da mit studies største eksamen ligger i maj. Jeg føler pt. jeg bruger alt min tid på læsning for derefter, når jeg kommer hjem, at smøre ordentlige madpakker! (SKAL følge kostplan, da jeg skal vægtøge, hvilket tager utrolig lang tid!) Derfor er det super rart med “nemme” måltider, hvor man ved, man får det “rigtige”. Så er der lidt mere tid til hygge med kæresten, familien, vennerne… om aftenen 🙂

  Har prøvet lidt forskellige “bar” som eftermiddagssnack (Men det er ret dyrt i længden) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TCJ

  FEDT!

  Skal vinde fordi jeg trænger til lidt held – Simpel, men sand grund 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare sejt, stort tillykke med artiklen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse sejt, Anna! Klapper i hænderne her inde ved siden af 🙂
  Jeg vil dælme gerne lige deltage. Ville helt klart bruge dem i forbindelse med træning og da jeg står og skal afsted til EM lige her om godt og vel 2,5 uge ville de være perfekte mellem sejladser og guld værd, fordi jeg hurtigt ville få genopbygget energidepoterne til næste sejlads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville bruge allevos produkter som et supplement – præcis som de selv anbefaler det. Det kunne være som en treat efter træning, et alternativ til dessert og til sene blodsukker-kriser på studiet, hvor man måske ellers ville ryge i sukkerfælden!
  Jeg skal vinde, fordi jeg elsker små søde belønninger, og allevo bars passer helt perfekt ind i den kategori. Mon så ikke, jeg nemmere kunne motivere mig selv til at få trænet et par timer til og læst lidt flere kapitler her i eksamensperioden? 😉 jo tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Faarup

  Jeg ville bruge produkterne som snack på farten, lidt lækkert i madpakken eller til postworkout 🙂 Det kunne da være alt for lækkert at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler rigtig tit en løsning til tasken! Både når jeg er færdig med at træne. Er på farten lidt længere end beregnet og når jeg er ude hvor jeg ikke lige kan have en madpakke med. Jeg prioriterer sund kost meget højt – både fordi jeg har lyst, men også fordi jeg helbredsmæssigt har nogle begrænsninger som gør at jeg ikke kan købe mad hvor som helst.
  Allevos barerne passer til mine kostreguleringer og de har flere gange reddet en mindre krise 🙂 Det ville være fantastisk at vinde en hel kasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt for dig med en artikkel i Alt for Damerne!! Sejt gået 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville bruge dem, når jeg er på farten eller som mellemmåltid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Skøn præmie!!

  Jeg vil bruge produkter på mine travle dage, hvor jeg ikke har tid eller overskud til at smøre madpakke eller lave god aftensmad. Derudover passer produkterne mig rigtig godt, da jeg har svært ved at spise morgenmad, men barerne er nemme at have med på studiet, så jeg kan spise en af dem, når sulten melder sig.
  Jeg vil rigtig gerne vinde præmien, da jeg kæmper en hård kamp mod de sidste 5 kg, som er så pokkers irriterende. Derudover har jeg ikke selv råd til produkterne så tit, da jeg er studerende. Så jeg må nøjes med en enkelt bar i ny og næ, men det er svært for de er så gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville bruge barerne i forbindelse med træning:) når man er på farten er det genialt med noget sundt og lækket som kam stille den lille sult midt på dagen. Lækker konkurrence og lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tillykke med artiklen – hvor er det sejt!
  Jeg vil så gerne vinde den præmie! Jeg vil bruge Allévo barerne som måltidserstatninger til de dage, hvor jeg har så travlt, at jeg ellers ikke har tid til at lave mad. Så er en Allévo bar jo en dejligt alternativ til enten usund fastfood eller at skippe måltidet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg træner pt op til mit første maraton, og ville i den forbindelse gerne tabe omkring 5 kg, for at belaste kroppen mindst muligt.
  Da jeg dog også træner ret meget oplever jeg pt en glubende appetit der kan være svær for mig at stille – og jeg har konstant lyst til søde sager.
  Derfor ville jeg elsker at vinde en sådan omgang snacks, som jeg ville nyde i forbindelse med min træning og om eftermiddagen, uden dårlig samvittighed og ekstra kilo på kontoen. Krydser mine fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Pedersen

  Jeg vil bruge dem som en snack/mellemmåltid eller i forbindelse med min træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sigetty

  Jeg vil bruge barerne som redning til de travle dage, hvor jeg ikke har overskud til at smøre madpakke, når jeg er på farten og i forbindelse med min træning. Og selvfølgelig til at tilfredsstille eventuelle cravings efter noget sødt ud på eftermiddagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg løber ikke og dyrker ingen form for cardio, da jeg ikke må, så det er ikke efter løbeturene de ville blive spist, men måske efter/før styrketræning. Barerne ville også blive spist med stor glæde som en snack i min til tider travle hver dag. Jeg kunne aldrig finde på at spise dem i stedet for et måltid, men blot supplere med dem, for at få lidt lækkert chokolade, mums 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med artiklen, hvor er det sejt !!!
  Jeg ville bruge allevos produkter som et supplement til min dagelige kost. Det ville være et perfekt mellemmåltid på farten.Jeg lider desværre af en spiseforstyrrelse, og har derfor brug for mellemmåltider i løbet af dagen. Det kan ofte godt være stressende og tidskrævende at skulle spise så mange gange om dagen. Dette problem ville disse produkter kunne afhjælpe mig med og samtidig gøre hverdagen lidt nemmere og mere overskueligt, da det er noget man kan have med i tasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  Jeg vil bruge barene til.. at give videre til min mor, der kæmper med vægttab og diabetes. Jeg vil derfor være beæret over at kunne hjælpe hende. Hun har allerede tabt 8 kg på egen hånd, men mangler “bare” hjælp til at nå målet om 20 kg 🙂 Tror det vil være en god motivation og god hjælpende hånd for hende undervejs i forløbet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Hej Anna,
  Stort tillykke med den flotte artikkel! 🙂 SEJT MAND!!!
  Jeg elsker Allévo produkterne – bestemt deres bars! Jeg køber den ofte (når de er på tilbud), da jeg for det først bryder mig utroligt godt om smagen samt konsistensen! Jeg bruger dem ofte som enten mellemmåltid, på grød, efter træning eller som en slags slik en lørdag aften 🙂 Jeg har smagt alle smagsvarianterne, og kan lide dem alle! Da min mor besøgte mig en weekend, fik vi det som lørdagsslik og hun kunne rigtig godt lide dem også. Nu spiser hun dem også som snack osv., da jeg fortalte hende at hun kunne bruge dem ift. hendes vægttab også! Så hvis jeg vandt, ville jeg helt klart dele præmien med min kære mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg på en hård diæt, så lige p.t. får jeg ikke andet end kød og grøntsager. Men når diæten er slut skal jeg have indført en ordentlig diæt med plads til lidt mere af det gode, uden at det bliver _for meget af det gode_. Det jeg godt kan lide ved barer er, at man nemmere kan holde styr på kalorier og så er det så meget nemmere at have med end en dåse tun og 200g kylling 😛
  Så jeg ville bruge Allevos barer som et mellemmåltid når jeg er ude (hvilket jeg er hele tiden pga. speciale!). Ha en dejlig dag!
  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: BYBUTTERFLY.DK