SUNDE BANANMUFFINS

ALLÉVO I HVERDAGEN + OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN AF 1 KASSE ALLÉVO BARS

ALLÉVO I HVERDAGEN + OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN AF 1 KASSE ALLÉVO BARS

 Allevo-produkter

Flere af Jer har nysgerrigt spurgt, hvordan jeg bruger Allévos produkter i hverdagen, hvilket jeg har tænkt mig at indvie Jer i, i dette indlæg.

Allévo barer

Jeg er især utrolig glad for Allévos barer! Jeg spiser ofte ½ inden træning – og gemmer den anden halve til efter træning. Barerne har et højt indhold af protein: 22-27g pr. 100g, hvilket er ca. 15g protein pr. bar. Alle Allévos smagsvarianter tiltaler mig, men jeg er specielt vild med Deres nye bar med kaffe og mørk chokolade!! Den smager vanvittig godt, og fungerer ofte som et mellemmåltid for mig. Den er perfekt, når lækker sulten melder sig sidst på eftermiddagen. Netop denne bar har jeg rigtig tit med mig på farten.

IMG_8692

Derudover er jeg helt vild med den forholdsvis nye bar med mandler og havsalt – som oven i købet er laktosefri. Denne har jeg ofte med i træningstasken.

IMG_8912

De to barer med henholdsvis mørk– og lys chokolade minder mig om en almindelige chokoladebar, og jeg vil sådan set hellere fylde mine depoter med en bar fra Allévo, i stedet for fx en Marsbar. Jeg har eksempelvis prøvet at lune de to chokoladebarer og spise dem med lidt skyr til – det er virkelig lækkert, da barerne bliver helt bløde som chokoladekage.. Mmmm!

Jeg har aldrig været stor fan af diverse chokolade/müslibarer med frugt og bær, da jeg synes det bliver utrolig sødt. Alligevel formår Allévo at skabe to stk. med enten blåbær eller jordbær-cheesecake, som falder i god jord hos mig. Specielt jordbær-cheesecaken er genialt at smide i køleskabet og efterfølgende skærer den ud i små bidder 🙂

2

Allévo shakes

Allévos nye drikkeklare Caffe-latte shake smager nærmest som en Baresso-oplevelse. Jeg elsker at spice den op med en lille smule kanel og et par isterninger. Nydes med sugerør, ISKOLD 🙂 Jeg benytter mig primært af shakes fra Allévo om eftermiddagen og/eller formiddag/morgen, da jeg helt klart bedst bryder mig om en kold shake – og ikke en, der har ligget i fitnesstasken i 2 timer og er dejlig lunken. Man kan uden problem have en i køleskabet, som er klar til at blive drukket, når man kommer hjem fra en løbetur. Alle shakes indeholder kun 200 kcal, men sikre dig, at du får alle de nødvendige næringsstoffer. Derudover er den skønne Caffe-latte shake både laktose- og glutenfri. Jubii.. Det kan ofte være besværligt for personer med enten laktoseintollerance og/eller cøliaki at finde færdige produkter, som de kan indtage – men her er et rigtig godt bud, og så smager den oven i købet helt fantastisk!

IMG_8914

Den nye ”Lemon & Lime” smoothie, er en drikkeklar smoothie med en super frisk smag af citron og lime. Denne drik er dog mælkebaseret – men uden tilsat sukker. Et lille fif: Frys drikken ned og nyd den som en is på en varm sommerdag. Jeg har allerede smidt en i fryseren, så den er klar til at tage op, når solens stråler (forhåbentligt) rammer min altan i weekenden.

IMG_8918 IMG_8915

VINDEREN AF 1 KASSE BLANDEDE BARS FRA ALLÈVO ER MIA IPSEN STORT TILLYKKE!!!

Mia skal til OL i sejlads og dermed får hun lidt vind i sejlene fra Allévo og mig med en hel kasse blandede bars. Mia vandt med denne kommentar: ”

Pisse sejt, Anna! Klapper i hænderne her inde ved siden af 🙂 Jeg vil dælme gerne lige deltage. Ville helt klart bruge dem i forbindelse med træning og da jeg står og skal afsted til EM lige her om godt og vel 2,5 uge ville de være perfekte mellem sejladser og guld værd, fordi jeg hurtigt ville få genopbygget energidepoterne til næste sejlads 🙂

Send mig gerne dit fulde navn, adresse og telefon-nummer, så du kan få din præmie 🙂

For at det ikke skal være løgn, sætter jeg – i samarbejde med Allévo endnu en kasse blandede bars på højkant. Denne gang skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken Allévo bar du allerhelst kunne tænke dig at smage (eller den du bedst kan lide). Vinderen trækkes i starten af næste uge, hvor du kan være med i lodtrækningen om endnu en kasse blandede bars fra Allévo.

IMG_8913

Husk, at du altid kan finde flere tips på Allévos Facebookside  og på instagram (@allevodanmark)

 

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig lørdag – og fået nydt det skønne vejr?

– Anna

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

51 kommentarer

 • Laura

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve jordbær-cheesecake varianten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Favoritten er Almond & Seasalt – Mums!!!!’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville virkelig gerne smage den med kaffe og chokolade, for jeg er virkelig en sucker for den kombination!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Maria

  Jeg har faktisk aldrig smagt dem, men nu du taler så pænt om produkterne, så kunne det da godt være, at jeg skulle prøve alligevel… Den der kaffe/choko-variant tiltaler mig ret meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Kragh

  Jeg har aldrig smagt deres barer, men den der chokolade/kaffe variant lyder lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  allerhelst den med mørk chokolade og kaffe. Lyder perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Mandler og salt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Kaffe og chokolade lyder helt klart som en gogo for mig! Er en sucker for begge af de to smage, at man så kombinerer de to, må jo være som heaven! Yum siger jeg bare. Men mon ikke de alle vil falde i god jord hos ikke kræsne mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Krogshede

  Ville virkelig gerne smage chokolade og kaffe baren, fordi jeg er en sucker for chokolade og IKKE kan leve uden kaffe i hverdagen og nyder en god kaffe, så de to ting sammensat ville gøre det for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne L. S.

  Den med mandler og havsalt lyder virkelig lækker, så den vil jeg vildt gerne smage! Kaffe-baren ser dog også enormt lækker ud, så jeg kan ikke rigtig vælge én!
  Krydser fingre for lidt held 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Mandler og havsalt lyder utrolig lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Jeg er VILD med den med mørk chokolade – især efter at have været i ovnen et øjeblik! Det er jo ligesom brownie! 😀
  Jeg vil virkelig gerne smage den nye med kaffe/chokolade – det lyder som en lækker cocktail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Knudsen

  Baren med kaffe og chokolade gad jeg virkelig gerne smage! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chokolade er aaaltid, altid et hit, men dit tip om at sætte Allévo Strawberry Cheesecake & Lime Flavour Bar på køl og efterfølgende skære den ud i små bider må overtrumfe chokoladen 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at smage den med mandler og havsalt. Mums. Er spændt på at smage deres produkt for første gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vildt gerne smage den med mandler og havsalt – det lyder bare alt, alt for lækkert!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ææææælsker jordbær cheesecake baren. Jeg har rippet lageret for længe siden i min provinsby i begge butikker der forhandler allevo – tilsyneladende bliver der ikke bestilt nyt hjem :/
  Barerne er geniale.
  God søndag, anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Madsen

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den med kaffe og mørk chokolade! Jeg elsker både kaffe og mørk chokolade, så det er jo win-win! Jeg synes ligesom dig, at diverse barer kan blive for søde og kunstige, men denne lyder helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den laktosefri bar med mandler og havsalt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Dyhr

  Jordbær-cheesecake lyder så lækker, den ville jeg gerne smage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaDyhr

  Den med jordbær-cheesecake lyder helt fantastisk! Den ville jeg gerne smage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  jordbær/cheesecake lyder vildt lækker, men det gør dem med mørk og lys chokolade også – specielt varme! jeg kan ikke vælge, vil gerne smage dem alle sammen 😉 fedt indlæg btw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kunne vildt godt tænke mig at smage den bar du anbefaler – kaffe og mørk chokolade!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Christensen

  Jeg ville vildt gerne prøve at smage den med mandler og havsalt, lyder super lækkert uden at blive for sødt – lige som jeg bedst kan lide det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg synes alle deres bars er gode! Men én falder specielt i smag – favoritten er Almond & Seasalt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine S

  Nice giveaway! 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at prøve den lactosefrie version, da jeg selv har lactose intolerance og som du skriver, så kan det være ret svært at finde lactosefrie fødevarer til overkommelige priser og som stadig er tiltalende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville elske at prøve jordbær cheesecake baren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uhm jeg ville virkelig gerne prøve at smage den med mandler og havsalt! Lyder som en perfekt kombination 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet den med mørk og lys chokolade, som begge er monstergode! Så jeg tror jeg ville prøve den med cheesecake, som jeg har luret på flere gange(men har afholdt mig fra at vælge, da det ikke var chokolade, haha). God søndag!
  Hilsen nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jordbær cheesecake, eller den du skrev om med kaffe.. mmm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Kaffe og mørk choko, oh YES! Fik netop denne smagssammensætning hos Paradis-is i dag, det er jo SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Cheesecake varianten!! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg er så vild med de, der smager af cheesecake – ren guf for smagsløgene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kunne godt tænke mig at smage Almond and Seasalt – lyder virkelig som en lækker kombination 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Nu taler du jo ret godt for alle smagsvarianterne, men når jeg nu skal vælge én ud, må det være mandel/havsalt. Lyder virkelig lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Gamskjær

  MUMS- Mandel og havsalt, det kan kun være et hit hos mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  100 % forelskelse i den laktosefri bar, den smager fantastisk og er et godt mellemmåltid på min vægttabs rejse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Baren med mandler og havsalt er klart min favorit, når det skal være hurtigt og nemt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil helst prøve den med kaffe og chokolade – krydser fingre for, at den måske har en snert af tiramisu over sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Jeg vil gerne smage den med kaffe og chokolade. Favoritten lige nu er h´den med hvid chokolade og blåbær 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Ladegaard

  Jeg har aldrig smagt nogle af Allévo produkterne, så er meget interesseret i at smage dem alle sammen. Jeg har dog smagt uendeligt mange andre produkter såsom nupo barer, questbarer osv. Jeg har aldrig været synderligt imponeret af blandt andet questbarer, og mangler lidt at prøve noget nyt, som er lige noget for mig! Jeg er dog helt klart en sucker for rigtig cheesecake og chokolade, så mon ikke de kunne blive en favorit på min “syndeliste” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Abrahamsen

  Kunne virkelig godt tænke mig at smage den med lys chokolade!
  Jeg er den værste sukkergris og måske kunne jeg gøre det søde lidt sundere ved
  at spise Allevo barer istedet for Mars og Snickers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kunne godt tænke mig at smage den med mandler og havsalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Koch

  Uhh den med mandler og havsalt har du solgt godt til mig – det ville være toppen at prøve den.
  Tak for et godt indlæg med mange anvendelses muligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er også meget(!) vild med deres bar med chokolade, mandler og havsalt!! Og så ville det jo bare være møglækkert at vinde en kasse blandede barer, specielt fordi jeg ofte mangler noget nemt til at få fyldt energidepoterne hurtigt op efter min træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Elsker chokolade og i sær i en lækker bar, mums. Ved godt det lyder plat, men da jeg aldrig har smagt dem før, vil jeg bare gerne smage dem allesammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C B

  Mandel og seasalt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Den der med mandler og havsalt OG chokolade lyder bare alt for nice! Lad den smelte på min tunge…. Mums;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Kristesen

  Mandel og havsalt lyder som en himmelsk kombination med chokolade. Den MÅ jeg bare PRØVE! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pilgaard

  mandel og havsalt ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna

  Tak for et fint indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE BANANMUFFINS