SHREKGRØD

SHREKGRØD
Forleden postede jeg en morgenmadsopskrift med spinat – og grundet stor efterspørgsmål, kommer her endnu en. Denne grød ser mere end giftig ud, men smager sindssygt lækkert – og farven gør det virkelig godt! Jeg har valgt at døbe grøden for “shrekgrød“.
Ingredienser:
-
1 dl gryn (jeg har brug ruggryn, speltflager, havregryn)
- 2 dl vand
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 1 tsk. vaniljepulver
- En lille smule salt
- Topping efter ønske – her er kun brugt blåbær og lidt jordbær
To do:
- Blend spinatbladene
- Kom gryn og vand i en gryde og kog det op
- Når grøden koger tilsætter du den blendede spinat og vaniljepulver
- Lad grøden koge færdigt og smag til med salt
- Anret grøden i en skål og top den med lidt frisk frugt og måske en klat skyr?
TIP:
- Ønsker du at gøre grøden mere proteinrig kan du blende et æg sammen med spinaten, eller tilføje et scoop proteinpulver når grøden har kogt færdig.
Hvis I har nogen bud på, hvordan man kan bruge grøntsager i sin morgenmad – så skriv dem endelig i kommentarfeltet 🙂
– Anna
HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
Uh, hvor lækkert med en forårsagtig shrekgrød! Den ser super indbydende ud 😀 Jeg er selv blevet vild med at supplere den søde topping på morgengrøden med grøntsager og kan anbefale rødbedder – så får man pink prinsessegrød 😀
Anna – http://wonderwomanwannabe.dk