RAW CHOKOLADEKAGE MED KOKOS OG FRISKE HINDBÆR

NY TOPPING TIL DIN SKYR

 NY TOPPING TIL DIN SKYR

Jeg føler efterhånden at mine morgenmåltider er en del ens – da jeg oftest anvender de samme ingredienser. Fx skyr og bær eller frugt. Forleden tog jeg skyr med “frugt-skridtet” videre og kogte en lille, frisk og syrlig hindbærpurré som jeg toppede min skyr med, samt en håndfuld friske jordbær, blåbær og lidt chiafrø. Opskriften skal I ikke snydes for, så den kommer her.

IMG_8191

 

Ingredienser

  • Skyr
  • Frosne hindbær (eller andre bær, fx jordbær eller blåbær)
  • Vaniljepulver
  • Friske bær/frugt
  • Chiafrø

To do

  • Kog de frosne bær i en gryde med en lille smule vand og vaniljepulver
  • Anret skyren i et glas, overhæld den varme purré og top med frugt/bær og diverse frø og kerner

IMG_8190

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW CHOKOLADEKAGE MED KOKOS OG FRISKE HINDBÆR