HINDBÆR OVERNIGHT-OATS

LEVEVIS SKYR YOGHURT

LEVEVIS SKYR YOGHURT

Levevis_skyr yoghurt_packshot           Levevis_skyr yoghurt_vanilje_packshot

Så er Levevis klar med et nyt produkt på markedet – denne gang er det en skyr yoghurt, som er en blanding af yoghurt og skyr. Den findes i to variationer:

 • Skyr yoghurt naturel og
 • Skyr yoghurt vanilje

Begge varianter indeholder 0,2 % fedt, som den originale skyr, og proteinindholdet ligger på henholdsvis 8g 0g pr. 100g for naturel skyr yoghurten og 7,4g pr. 100g for vanilje-udgaven. Sammenlignet med den originale skyr, der har et proteinindhold på 11,0g pr. 100g er indholdet i de nye skyr yoghurter en smule lavere. Ingen af produkterne indeholder kunstige sødemidler.

 

IMG_7917

Jeg har smagt dem begge – og jeg synes de smager rigtig godt. Naturel er helt perfekt til morgenmad eller som en aftensnack med lidt frisk frugt/bær og en smule müsli – mens vaniljeudgaven kan spises rent. Jeg synes den smager lidt af koldskål, og giver mig sommerfornemmelser i maven.
Jeg er helt vild med emballagen på begge produkter – de er farverige og glade med små tegninger. Jeg ser det som en stor fordel, at Levevis har udviklet disse skyr yoghurter, så der er flere alternativer på markedet. Her tænker jeg specielt på dem, der synes at skyr smager surt og er alt for tør og tyk i konsistensen.
Min far er bestemt ikke fan af skyr – men jeg er ret sikker på, at jeg kan få ham til at skifte hans sædvanlige morgenyoghurt ud, med en af disse to varianter 

Har nogen af Jer smagt de nye skyr yoghurter fra Levevis – og hvis ja, hvad synes I om dem?

Rigtig god aften 🙂

– Et stort solskins-knus fra mig (og et ENDNU større undskyld for den manglende blogging.. Forklaring herpå skal nok komme)

 

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

 

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET OG PRODUKTERNE ER MODTAGET TIL TEST FRA LEVEVIS

7 kommentarer

 • Dorte

  Ja, den med vanilie er sindsygt lækker. Levevis laver fantastiske produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har kun smagt den med vanilje. Den smager super fint, men jeg synes den smager som cheasy’s fedfattige vanilje youghurt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  …men 8% sukkerart….:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jakob.

   Helt enig – det er jeg heller ikke fan af, og derfor er det bestemt heller ikke noget, jeg synes man bør spise hver dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Den “uden smag” er super til at klippe krydderier og hvidløg i – til hvadsomhelst, og den med vanilje er dejlig til morgenmad eller på frugtsalat isf råcreme
  Men jeg har kun set dem 1 gang – på spot i Netto.
  Hvor findes de i det daglige?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HINDBÆR OVERNIGHT-OATS