SHREKGRØD

LEVEVIS I FORM LØBET 2014

LEVEVIS I FORM LØBET 2014

 løbsbanner_logo

Jeg er ret vild med tanken om, at sundheds- og livsstilsmagasiner afholder løb for Deres læsere – og selv plejer jeg at deltage på min. ét af løbene henover foråret/sommeren. Sidste gang deltog jeg i, I FORM løbet med tre af mine gode veninder. Der var liiige den ekstra bonus, at hvis man var fire tilmeldte kunne man bestille en picnic-kurv fra Levevis efter løbet – hvilket vi selvfølgelig gjorde. Vi løb 5 km, og nød efterfølgende vores picnic-kurv, snakkede og fik pusten igen 🙂

I år regner jeg stærkt med at skulle deltage igen, sammen med mine skønne veninder – det er ligesom lidt en slags tradition for os. I år er løbet dog ikke længere et kvindeløb – men et løb, hvor alle kan deltage (altså også mænd, kærester og hold kan deltage). Der kan igen i år, vælges mellem en distance på henholdsvis 5 eller 10 km, og tilmelder I Jer som et hold på min. 4, vil der igen kunne bestilles en Levevis picnic-kurv, som I kan nyde sammen efter løbet. Kurven er fyldt med en masse sunde og lækre produkter fra Levevis, som hjælper med at fylde dine depoter op igen, efter løbeturen. Derudover får alle, der deltager i løbet en lækker svedtransporterende Newline løbet-shirt til en værdi af 300 kr. + en goodiebag med en masse produkter fra forskellige sponsorer. På selve pladsen vil der også være en masse sponsor-stande opstillet, hvor man kan smage på lidt forskelligt enten før eller efter løbet. Derudover vil der blive afholdt gratis løbeaftener i de forskellige byer op til løbet, hvilket er en god mulighed for at få lidt kilometer i benene inden det officielle løb.

levevis_picnic_iformloeb14_NY

Hvor og hvornår?

Du kan læse mere om løbet – og tilmelde dig lige her.

  • Aarhus – lørdag d. 26/4 kl. 11
  • Odense – søndag d. 27/4 kl. 11
  • Frederiksberg – søndag d. 4/5 kl. 14
  • Aalborg – søndag d. 11/5 kl. 11

Jeg kan klart anbefale I FORM løbet – og regner som sagt, selv med at deltage i år også. Vil I gerne have fat i den lækre picnic-kurv fra Levevis – skal I skynde Jer at melde Jer til. De udloddes efter først-til-mølle-princippet, og sidste år kurvene revet væk!

TIP:

  • Gem køletasken fra Levevis og brug den på stranden til sommer  🙂

Har I meldt Jer til nogen løb i år?

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHREKGRØD