LAKRIDSGRØD

LAKRIDSGRØD
.. De af Jer, som følger mig på instagram (@annaeiholm), er vist ikke i tvivl om, at jeg ELSKER grød!! Jeg kunne spise det morgen, middag og aften.. Heldigvis tillader min kostplan hele 65g gryn til morgenmad – så jeg nyder at blive ved med at eksperimentere med forskellige ingredienser og smagsnuancer. Denne grød postede jeg for et par uger siden, men har allerede lavet den en del gange siden. Den skiller sig ud, fra de meget søde grøde, som jeg oftest laver om morgenen – men er man til lakrids, skal I helt sikkert give den et forsøg :-).
Ingredienser:
-
1 dl gryn (jeg har brugt boghvede, havre, quinoa og rugflager)
- 2 dl vand
- ½ tsk. Raw lakrids pulver (kan fx købes her)
- Brombær og blåbær (eller anden frisk frugt)
To do:
- Kom gryn og vand i en gryde og kog det op
- Lad grøden koge færdig og rør lakridspulveret i (smag til undervejs, så det ikke bliver alt for stærkt)
- Anret grøden i en skål, drys med lidt ekstra lakrids og top grøden med frisk frugt – her er brugt brombær og blåbær, som jeg synes fungerer utrolig godt sammen med lakridssmagen.
Hvordan kan I bedst lide Jeres grød?
– Anna
HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
God idé med lakrids! Jeg er også selv en sucker for grød, men har følt mig lidt uinspirere på det seneste – jeg prøver lakridsgrøden. Tak for tip!