UNDSKYLD - OG EN OPSKRIFT

SEIERFITNESS – BLOGGEREVENT

SEIERFITNESS – BLOGGEREVENT

IMG_6344

Sidste onsdag var jeg, sammen med Danica, Carina, Susan & Tine inviteret til et bloggerevent hos SEIERFITNESS i Aarhus. Jeg havde kun hørt en lille smule om det forholdsvis nye center, som har plads i SATS’s gamle lokaler i Badeanstalten Spanien, men anede intet om deres koncept eller historien bag centeret.
Da vi mødte op gav Mads Seier os informationer om historien bag ideen med SEIEERFITNESS, deres koncept, præsentation af de personlige trænere, der senere skulle træne med os, samt en rundvisning i det sprøde center, som har tip-top faciliteter! Inden vi mødte op til eventet, havde team SEIERFITNESS lavet research på vores blogge, hvilket gjorde, at de havde valgt os ud fra behov, ønsker og evt. skader. Fx fik Carina (som lige for tiden er ved at genoptræne sit knæ) tilknyttet en personlig træner, som også er uddannet fysioterapeut.

IMG_3795_zps96582764

Faciliteter

SEIERFITNESS er en meget eksklusiv ”fitness-club”, og er indrettet med respekt for badeanstaltens historie. I ”Konditoriet” er der indrettet en hyggelig lounge, hvor kaffemaskine, antikke møbler og personalet sørger for en rigtig god stemning. Her kan man nyde en friskpresset juice, en proteinshake/bar eller læse dagens avis inden eller efter sin træning, sammen med de andre medlemmer. Jeg blev utrolig imponeret over deres lækre træningsudstyr.. Se lige de her kettlebells! Wauw.

 IMG_6322 IMG_6327 IMG_6324

Som medlem af SEIERFITNESS har du – udover fri træning i centeret og på holdtimer også FRI ADGANG til svømmehallen, hvor der også er en masse forskellige holdtimer, som fx yoga, spinning, step, dansehold mm. Svømning er en fantastisk måde at kombinere din daglige træning med, da du aktiverer stort set alle kroppens muskler når du svømmer. Muligheden for så stor variation (træning, holdtimer, svømning) øger ofte motivationen og træningsglæden hos os mennesker, da vi dermed ikke føler at vi ”køre død” i den samme form for træning.

IMG_6326 IMG_6330

Træning

Udover, at du kan træne alene eller med en personlig træner – kan du også prøve en masse former af holdtræning. Hos SEIERFITNESS arbejder de efter at hjælpe DIG med at nå dit/dine mål – uanset om det er at løbe maraton, tabe dig, hypertrofi eller blot få mere energi og overskud til at klare hverdagen. De tilbyder fx forløb inden for funktionel træning, styrketræning, sportsspecifik træning (løb, svømning, cykling og triatlon), samt genoptræning.

IMG_6328 IMG_6329

Club1000

Et kæmpe plus ved SEIERFITNESS er også, at der er fokus på kvaliteten og ikke antallet af medlemmer! Derfor har de et ”loft” på max. 1000 medlemmer, hvorved den bedst tænkelige service og de bedste træningsmuligheder sikres på bedste måde. Lige nu er der 21 ledige medlemskaber – er du én af dem, der snupper en af de sidste pladser? Personligt overvejer jeg det selv..

IMG_6339  IMG_6321  IMG_6343

Personlig træning med Sanne Kristensen

Den næste time stod på individuel personlig træning med en af de utrolig dygtige og kompetente trænere. Jeg var så heldig at komme under vingerne på søde Sanne, der er certificeret fitnessinstruktør, TRX suspension træner, uddannet personlig træner og gymnastik instruktør. Sanne er blot 23 år, men besidder allerede, udover de ovennævnte kompetencer, også at være veluddannet i diverse sikkerhedskurser, modtagningskurser, samt en ung-leder uddannelse.

Sammen med Sanne startede jeg med at varme op i 10 min. på crosstraineren – som altså liiiige er en del mere fancy end dem jeg kender fra FW. Den var utrolig let bevægelig og super rar at træne på. Herefter kørte vi et super-sæt som bestod af walking lunges, pull-ups og mavetræning.

IMG_6325  IMG_3852_zpsfc2a7512 IMG_3854_zps4223400c

Sanne er uddannet TRX-instruktør, hvorfor vi brugte det meste af timen i TRX’en. Jeg havde aldrig anvendt TRX’en til andet end mavetræning, så da Sanne begyndte at introducerer mig til fx squat blev jeg noget chokeret..  Men jeg må indrømme, at jeg blev mere end positiv overrasket over, hvor anvendeligt TRX’en er som træningsredskab. På de følgende billeder kan I se nogle af de øvelser jeg lavede i TRX’en – og ja, jeg var mere end presset!!!

IMG_4051_zpsffe541a8 IMG_4123_zps255c1618 IMG_4129_zps5f340c93

IMG_4217_zps8e4e4151 IMG_4219_zpsa79265e1 IMG_4196_zpsff928205

Slutteligt kørte vi en omgang cirkeltræning, som var en blanding af cardio, styrketræning og stabilitet. Nogle af øvelser her var bl.a. box jump (AV, MINE BALLER OG BAGLÅR), coretræning og push-ups. Under hele timen var Sanne helt fantastisk! Hun pressede mig til det yderste – og når jeg havde allermest lyst til at give op, blev jeg simpelthen så motiveret for at fortsætte, blot for at vise Sanne, at jeg selvfølgelig ikke er typen, der giver op. Det er en stor fejl, at jeg aldrig har allieret mig med en personlig træner før – for det er træning på et helt andet niveau, end når jeg træner selv, eller sammen med venner/veninder. Det er utrolig fedt, at vide ens teknik bliver tjekket under træning af en professionel, hvilket Sanne havde rigtig meget fokus på. Med armene over hovedet (hvis jeg altså havde haft flere kræfter), var jeg fuldstændig høj efter timen, hvilket resulterede i, at jeg allerede har booket en ny aftale med Sanne.

IMG_4284_zps4420623a IMG_4288_zpsb7036acd

Evaluering

Efter dette fantastiske event, har jeg overvejet op til flere gang, om jeg skal skifte mit medlemskab til FW ud, med et hos SEIERFITNESS? Det, der specielt tiltaler mig er den frie adgang til svømmehallen, samt deres Club1000 koncept. Jeg havde en super aften med de andre fire piger, det utrolig kompetente personale, samt den hyggelige stemning i centeret. I kan også følge SEIERFITNESS på Deres Facebookside lige her og på instagram (@seierfitness). Der skal lyde en stor TAK til Nicolaj fra Compell, der stod for invitationen og planlægningen af eventet.

Er der nogen af Jer, der træner i SEIERFITNESS eller har prøvet personlig træning? Jeg kan kun anbefale alle at prøve det – minimum én gang, og hvis ikke andet, så blot for at udfordre sig selv 🙂 Derudover vil jeg gerne rose Sanne til skyerne, og har DU lyst til at afprøve en personlig træning med Sanne kan hun kontaktes på mail: sanne@seierfitness.dk eller på hendes Facebook. For at booke en tid med Sanne, er det IKKE et must at du er medlem af SEIERFITNESS.

Sanne

Psssst. Lige nu kører Sanne et særtilbud til studerende, hvor du kan spare 50% på en personligtræning. Du skal blot henvende dig i receptionen i SEIERFITNESS og booke en gratis konsultation med Sanne, eller ringe på: 22 11 68 96. Tilbuddet gælder ved fremvisning af gyldigt studiekort.

IMG_6331 IMG_6335

Rigtig god søndag, kære læsere.

– Anna

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

3 kommentarer

 • Iben

  Jeg træner i Seier og er sindssygt glad for det. Skiftede fra FW i september og kan kun anbefale dig det. Hvis man træner meget, synes jeg det er rart, at der for det første ikke er proppet med mennesker og at der er en hyggelig atmosfære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Iben 🙂

   Jeg synes bestem også det var en fornøjelse uden lige – og overvejer meget om jeg skal melde mig ind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare super lækkert med adgang til svømmehallen også!
  Jeg har selv overvejet at skifte til et center hvor jeg bor, hvor de også tilbyder gratis svømning. det er bare så lækkert at svømme!

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD - OG EN OPSKRIFT