• ···
SEIERFITNESS - BLOGGEREVENT

HINDBÆR OVERNIGHT-OATS

HINDBÆR OVERNIGHT-OATS

Hej bloggen. Lige et lille pip fra mig, inden jeg skal forsvarer min bachelor på onsdag… Jeg sidder med forberedelse op over begge ører i de her dage, hvilket har resulteret i den manglende blogging. Jeg vender dog stærkt tilbage efter onsdag – (forhåbentlig dør jeg ikke af den eksamen, selvom det ærligt talt føles sådan lige nu). De sidste par dage har jeg haft en del run på, derfor er jeg gået tilbage til at eksperimentere lidt med de kære overnight-oats. Jeg afprøvede denne opskrift i fredags, og har spist den både lørdag og søndag, også! Opskriften kommer her:

IMG_6668

Ingredienser:

  • 6-8 spsk. skyr (tilføj evt. 2 store spsk. hytteost)
  • En stor håndfuld frosne hindbær
  • 1 dl gryn
  • 6 mandler
  • Et par dråber sødemiddel
  • 1-2 spsk. vand

To do:

  • Hæld kogende vand over hindbærrene
  • Bland de øvrige ingredienser sammen i en bøtte, skål etc.
  • Hæld vandet fra hindbærrene og tilføj dem til portionen
  • Sæt portionen på køl natten over
  • Næste morgen: Anret i en skål, top med din yndlings-topping og ta’ en bid af himlen <3

TIP:

  • Ønsker du at øge proteinindholdet i opskriften, kan du evt. tilføje ½-1 scoop vaniljeproteinpulver – husk dog så at tilsætte ekstra vand
  • Nåede du ikke liiiiige at få lavet portionen i går aftes? Så fortvivl ej, bland blot det hele sammen når du står op, stil grøden på køl, gå i bad, gør dig klar og spis!

IMG_6637 IMG_6639

– Anna <3

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

   

6 kommentarer

  • Uh, dine morgenmadsbilleder ser altid så fantastisk lækre og farverige ud! 😀

    Overnight oats har aldrig rigtig været mig, men måske hvis jeg begyndte med så lækre toppings som dig, så skulle de nok ryge ned 😀

    Anna -http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • uhaa det ser alt for lækkert ud jo!

    //Camilla Christine ♥ ♥
    http://www.fitspoblog.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Brund

    Åndssvagt spørgsmål måske, men når du skriver gryn, hvilken slags gryn mener du så? 🙂 Det lyder jo super lækkert!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Hvad har du bugt som topping sammen med blåbærrene? Har længe været på udkig efter disse “frø”, da jeg ofte ser dem på lækre morgenmåltider som dine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Isabella.

      Her er der brugt hampfrø og frysetørrede hindbær. Du kan med fordel også bruge chia-frø, som er rige på protein. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEIERFITNESS - BLOGGEREVENT