SUND OG PROTEINRIG RISALAMANDE

WHEY PROTEIN 100 % – SKOVBÆR ANMELDELSE

WHEY PROTEIN 100 % – SKOVBÆR

protein-whey_protein_100_3_kg-585

Da jeg blev tilbudt at teste dette nye PF 100% Whey Protein fra Abilica, med skovbærsmag, kunne jeg ikke sige nej. Abilica er en onlineside, med alt lige fra træningsudstyr til kosttilskud. Abilica forhandler både professionelt fitnessudstyr til brug i fitnessrum til skoler, firmaer, hoteller osv., men har også et stort udvalg af træningsudstyr til hjemmetræning. Abilica har en hurtig levering, og et højt serviceniveau – hvilket jeg synes betyder rigtig meget. Specielt når man handler på nettet, og ikke har en “face-to-face” kommunikation på samme måde, som i butikkerne.

Da jeg modtog min pakke blev jeg noget chokeret over størrelsen.. Spanden indeholder nemlig 3000g, og kan til forveksling minde om en ordentlig malerbøtte!

Jeg har testet produktet som almindelig shake blandet med enten vand eller mælk efter træning, rørt i min aften’skyr, tilsat min morgengrød eller blendet som smoothie med en håndfuld frosne bær, skyr og lidt vand.

PF 100% Whey Protein Skovbær er et hurtigtvirkende proteintilskud af høj kvalitet. Proteinpulveret har en uovertruffen aminosyreprofil, og med en høj biologisk værdi, er valleprotein optimalt til basal proteintilførsel.  PF 100 % Whey Protein Skovbær leverer hurtigt-optagelige proteiner og peptider til musklerne, hvilket gør dette produkt til et oplagt valg, enten som tilskud til morgenmaden eller efter træning.

Proteinpulveret opløses let, og danner ingen klumper eller bundfald – men som shake, synes jeg den smager lidt sjovt. På en måde lidt for syntetisk, men samtidig ikke kraftig nok i smagen. Tilgengæld smager det super syndigt, rørt med skyr eller blendet som en sommershake, med en håndfuld bær, skyr og lidt vand. Mmm.

Anbefalingen for produktet er 1 portion (2 scoops blandet med 3 dl væske) to gange dagligt – fx til morgenmad og efter træning. Personligt, synes jeg det er en ulempe, at man skal anvende 2 scoops, da det er en ordentlig portion pulver på én gang. Derfor har jeg valgt bare at holde mig til ét enkelt scoop fremover 🙂

Næringsindholdet pr. servering (60g) er illustreret nedenfor:

 • Energi: 233 kcal (990 kJ)
 • Protein: 43,2g
 • Kulhydrat: 9,0g
 • Fedt: 2,7g
 • Kostfibre: 3,8g

I kan læse meget mere om Abilicas kosttilskud lige her.

Rigtig god weekend 🙂

– Anna

SPONSORERET INDLÆG – SPONSORERET INDLÆG – SPONSORERET INDLÆG

 

HUSK AT I KAN FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

4 kommentarer

 • Martin

  Det er da ikke et ret godt protein kun 72 gram per 100 gram pulver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Martin.

   Normalt, anvender jeg Gymnordcis produkter – og det ligger ca. på det samme pr. 100g.
   Hvilke producenter, har noget med et højere proteinindhold?

   Mvh. Anna 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel

   Hejsa

   Det har fx eliteform.dk med 78g pr. 100g. De er også billigere.
   Fed blog og god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Mikkel 🙂

   Jeg har netop startet et samarebjde med Eliteform 🙂 Og tak, for de fine ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND OG PROTEINRIG RISALAMANDE