KARI TRAA - NUNS & KNOCKOUTS

UNDSKYLD – OG EN OPSKRIFT

OVERNIGHT-OATS MED ÆBLE OG VANILJE

 IMG_5624

UNDSKYLD… For den manglende blogging. Jeg sidder med bacheloropgave til op over begge øre, da min veninde og jeg utrolig gerne vil være så tæt på færdige, som muligt, så vi kan holde juleferie med god samvittighed. Jeg vil forsøge at opdatere bloggen en del mere, mellem jul og nytår – og jeg har allerede en masse planlagte indlæg til Jer i januar.

Forleden spiste jeg denne portion til morgenmad, og den smagte virkelig godt!! Jeg har før eksperimenteret med den såkaldte ”overnight-oats”, og her er endnu et virkelig vellykket forsøg. Jeg er stor fan af, at morgenmaden ikke behøver tage en krig, når jeg kommer kamp-sulten hjem fra træning. Derfor er konceptet bag overnigt-oats fuldstændig genialt.

Ingredienser

 • 1 dl gryn
 • 1 spsk. chiafrø
 • 8 mandler
 • 1 revet æble
 • 1 scoop vaniljeproteinpulver (kan sagtens undlades – anvend evt. vaniljepulver)
 • 3 dl skyr
 • Lidt vand eller mælk

To do:

 • Bland alle ingredienserne sammen – justér konsistensen med vand/mælk
 • Stil på køl natten over
 • Næste morgen: Rør rundt, anret med valgfri topping og nyd en bid af himlen

TIP

 • Ønsker du en mere julet udgave – og mangler du at komme i julestemning, kan du tilføje lidt kanel og kardemomme

IMG_5622

Rigtig god weekend kære læsere.

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

10 kommentarer

 • åhr kender det alt for godt søde Anna. Rigtig meget held og lykke med din bacheloropgave. Brug tid på den med god samvittighed, og så glæder jeg mig til at du vender stærkt tilbage i januar. Elsker dine indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aldrig undskylde for manglende blogging, det er jo din blog og det skal være hyggeligt og sjovt for dig! Nu følger jeg dig også på instagram og bliver derfor dagligt inspireret af de lækkerier du spiser 😉

  Disse oats ser alt for lækre ud, det må prøves 😀

  Godt nytår til dig!
  Anna -thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej kære Anna 🙂

   Åh, tak – for din søde besked. Du er så sød.

   Jeg elsker også din IG – og blog.

   Kæmpe søndags’knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Hvid

  Hej Mus 🙂

  Helt sikkert en lækker opskrift. Og en dejlig stor portion – jeg fatter simpelthen ikke dem der kan leve af 100 g. skyr med lidt frugt til morgenmad 😉 Jeg puttede også en lille håndfuld frosne hindbær i – så blev den jo dejlig lyserød 😛

  Du skal også lige have opskriften på min yndlingsmorgenmad, som jeg spiser 6 ud af 7 dage:

  150-200 g. skyr blendes i minihakkeren med en halv moden avocado, en lille banan, en håndfuld frosne hindbær, en tsk cacao nibs, et halv/hel scoop vaniljeprotein eller lidt vaniljepulver, 3 dråber sødemiddel eller 2 dadler, + lidt vand 🙂 MUMS – prøv den kombi en dag og top med hakkede mandler, frysetørret hindbær/jordbær og chia – jeg lover det er godt

  Mys mys fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan chiafrøene undlades? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARI TRAA - NUNS & KNOCKOUTS