• ···
MORGENMAD ALA ARLA

SUNDE BRUNKAGER

SUNDE BRUNKAGER

Efter mine RAW pebernødder fik så stor succes hos Jer, både her på bloggen og på Instagram – kunne jeg forestille mig, at I også synes denne opskrift på brunkager er et hit :-). Opskrifterne på de to versioner af pebernødder, kan I finde lige her og her. Opskriften er stort set magen til min opskrift på sunde pebernødder – men I får den alligevel lige igen. Jeg lavede to versioner, og de kan begge ses her:

RAW BRUNKAGER

IMG_5032

Ingredienser

  • 2 dl nødder (jeg brugte mandler)
  • 2 dl dadler
  • 3 tsk. brunekage krydderi
  • Evt. lidt vand

To do:

  • Blend nødderne til en ”grov” mel i en foodprocessor eller minihakker
  • Tilsæt dadler og krydderi og blend
  • Justér konsistensen med vand (den må ikke være for våd!)
  • Stil massen i fryseren (eller køleskabet) ca. 30 min.
  • Ta’ små klumper af massen og tryk dem flade i hånden, læg dem på et spækbræt (eller lignende) og brug en hjerte-udstikker til at give kagerne en fin form. Brug evt. en spids kniv til at ”løfte” hjerterne fri fra spækbrættet
  • Lig dem i et fad/tallerken og opbevar i køleskabet

IMG_5027

SUNDE BRUNKAGER

IMG_5029

Ingredienser

  • 2 dl nødder (jeg brugte mandler)
  • 2 dl dadler
  • 3 tsk. brunekage krydderi
  • Evt. lidt vand

To do:

  • Blend nødderne til en ”grov” mel i en foodprocessor eller minihakker
  • Tilsæt dadler og krydderi og blend
  • Justér konsistensen med vand (den må ikke være for våd!)
  • Stil massen i fryseren (eller køleskabet) ca. 30 min.
  • Ta’ små klumper af massen og tryk dem flade i hånden, læg dem på et spækbræt (eller lignende) og brug en hjerte-udstikker til at give kagerne en fin form. Brug evt. en spids kniv til at ”løfte” hjerterne fri fra spækbrættet
  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Lig dem på et stykke papir på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter (eller indtil de er sprøde)
  • Opbevar kagerne i en kagedåse med låg, for at bevare sprødheden.

TIP:

  • Vil du spare lidt økonomien, kan du evt. anvende 1 dl nødder og 1 dl havregryn – vær’ dog opmærksom på, at brunkagerne så ikke er helt RAW.

Ha’ en rigtig glædelige 1. december OG 1. søndag i advent, kære læsere <3

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGENMAD ALA ARLA