SUND OG PROTEINRIG RISALAMANDE

SUND OG PROTEINRIG RISALAMANDE
Glædelig 1. december og 1. søndag i advent kære læsere..
Jeg ved godt, at jeg har delt denne opskrift et par gange på Instagram, og den ligger også allerede på bloggen. Jeg synes dog alligevel liiiige, jeg vil dele den med Jer endnu engang. Jeg kunne leve af sådan en portion, det smager simpelthen så syndigt og meget tæt på den oprindelige risalamande. Flere af mine veninder fortæller mig ofte, at de ikke tør prøve opskriften, grundet hytteost – men lad Jer ikke skræmme, det smager virkelig godt!!
Ingredienser
- 3 spsk. hytteost (1,5 %)
- 4 spsk. skyr (eller A38, ylette, cheasy vanilje, yoghurt naturel)
- 1 tsk. vaniljepulver
- Et par dråber sødemiddel
- 8-10 mandler
- Topping: Bær eller Isis kirsebærsauce
To do:
- Hæld de frosne bær i en gryde og kog dem op (eller lun kirsebærsaucen)
- Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå mens du blander de øvrige ingredienser
- Smut mandlerne, hak dem og rør dem i blandingen
- Anret portionen i en fin skål eller et glas – og top evt. med lidt ekstra mandler
Jeg håber I får en dejlig søndag med dem I holder af. Jeg skal på arbejde kl. 12, hvorefter turen går ud til mine forældre til julehygge og adventsgaver.. Jaaa!
– Anna
HUSK AT I KAN FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
Kan du godt blive mæt af det som morgenmad?
Synes det er meget få kalorier og en lille portion?