WHEY PROTEIN 100 % - SKOVBÆR ANMELDELSE

MINE KOSTTILSKUD

MINE KOSTTILSKUD

Det første opslag herinde, vil omhandle mine kosttilskud.  Lige nu er jeg inden i en rigtig god trænings-rutine, hvor jeg styrketræner 4 x om ugen kl. 06.00 om morgenen. Jeg ved godt, at rigtig mange, nok ikke kan sætte sig ind i at skulle stå SÅ tidligt op (for ja, det er da skide tidligt, når vækkeuret ringer kl. 5.28) – men det fungere utrolig godt for mig. De af Jer, der bor i Århus, kan nok også alle nikke genkendende til, at man står tættere end sild i en tønde når klokken har passeret 16.00!! I mens jeg skriver min bachelor, hjælper det mig også rigtigt meget, da jeg er fyldt med energi, når træningen er overstået og min roomie og jeg kan komme i gang med at skrive kl. 09.00.

Jeg vil her prøve at give Jer et indblik i, hvilke kosttilskud jeg supplerer min daglige kost med.

IMG_5364

Inden træning

 • 1 scoop whey protein blandet med enten vand eller mælk

Morgen

 • 2 x fiskeolie
 • 2 x D-vitamin
 • 1 scoop kreatin

Under træning

 • 1 scoop Xtend blandet med vand

Efter træning

 • 1 scoop whey protein blandet med vand

Sen aften

 • 2 x magnesium

Har I nogen spørgsmål er I mere end velkomne, så skal jeg forsøge at besvare dem bedst muligt.

– Anna

HUSK AT I KAN FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

13 kommentarer

 • Sophie

  hmm.. forstår ikke helt at du skriver det er dine kosttilskud.. tæller havregryn og skyr med? eller spiser du bare ikke andet “rigtig” mad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Anna, jeg kan ikke lade være med at tænke over hvordan du får træning til at passe ind. Hvor tidligt går du i seng om aftenen for at være oplagt kl 6, og hvordan motiverer du dig selv så tidligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Thit 🙂

   Lige pt. har jeg en lille regel om, at jeg skal ligge i min seng 21.30, og det går ud over alt forventning. Det kan være et problem, hvis jeg fx skal noget om aftenen, da jeg hurtigt bliver lidt træt.
   Men jeg er begyndt at vågne af mig selv ved 5-tiden, på de dage jeg ikke træner – så min krop har vist vænnet sig til det 🙂

   Jeg bliver meget motiveret af, at jeg har et mål med min træning og skal mødes med min coach den 19. december.. Så det er det, der trækker en del lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lika

  Hvorfor 2 forskellige fiskeolier 2 gange på 1dag? Og hvilket mærke d vitamin tager du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kun én fiskeolie – og kun én gang om dagen (men to piller).
   Åh, det hedder Bio-et eller andet, fra Helsekostbutikken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Ahh ok. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale PP fiskeolie (kan se du har zink derfra på billedet) – værdierne deri er ret høje ift andre mærker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen.

   Ja – det er nemlig et super godt mærke (PP). Havde bare lige et glas af det andet, jeg skal have spist op 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hvad gør kreatinen og produktet Xtend? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes bare jeg er så sulten om morgenen, så hvis jeg træner om morgenen plejer jeg at spise en questbar inden 🙂 Har du ikke det problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne.
   Jeg plejede ikke at spise morgenmad inden træning førhen, da jeg aldrig er sulten om morgenen.

   Men efter jeg er startet på mit træningsprogram, og min coach anbefalede mig at drikke en shake med proteinpulver, havregryn og vand/mælk er jeg blevet fuldstændig afhængig, og ville ikke kunne træne på tom mave, den dag i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Anna.
  Du skriver, at du styrketræner 4 gange om ugen. Hvordan deler du dit program op? (Jeg tænker, om du kører 2-split eller fullbody eller hvordan?) Og hvilke muskelgrupper træner du sammen? På forhånd tak for svar 🙂

  P.s. Måske du kunne lokkes til at skrive et indlæg om dit forløb med din coach? 🙂 Er meget nysgerrig :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sandra.

   Ja – jeg kører netop et 2-split program lige nu (2 x 2 om ugen). Jeg kører et upper-body og lower-body + mave.

   Jeg skriver et indlæg omhandlende forløbet med min coach engang i februar.

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEY PROTEIN 100 % - SKOVBÆR ANMELDELSE