HOT PROTEIN CHOCOLATE

KARI TRAA – NUNS & KNOCKOUTS

KARI TRAA I SALLING ÅRHUS

Nuns & Knockouts

IMG_5225 IMG_5228 IMG_5231                 

I lørdags var jeg at finde i Sallings sportsafdeling i et lækkert sæt skiundertøj fra Kari Traa (ja, det udtales som et Å), sammen med en masse søde piger. Vi var alle fem iklædt forskellige Kari Traa sæt, og fungerede som levende mannequins. Dagen bød på masser af sjov, hygge, aktivitet og selvfølgelig vejledning af kunder. Det var en super skøn dag, hvor jeg fik mulighed for at møde Ida, som er marketing og salgs koordinator hos Kari Traa, bloggerne Camilla & Maya (og min veninde Karoline).

IMG_5232 IMG_5259 IMG_5260

Hvem er hende Kari Traa overhovedet?

Kari Traa er en 39-årig svensk kvinde, der startede på skiløb som kun 3-årig. I 1997 vandt hun sit første internationale løb, og er siden hen blevet olympisk mester, vundet både bronze og sølv til OL, vundet den totale verdens-cup og flere nordiske mesterskabstitler.

I 2002 startede hun kollektionen Kari Traa A/S, og specialiserede sig på dette tidspunkt for huer/hatte. Den dag i dag omfatter hendes kollektion også t-shirts, toppe, bukser, jakker, fleecetrøjer, strømper, sports-bher, træningstøj, ski-tilbehør mm.

IMG_5236  IMG_5319 IMG_5294

SVALA

Selv var jeg iført dette lækre SVALA sæt (bukserne kan findes her og trøjen kan findes her), som var rigtig bevægeligt, blødt og godt til at holde sig varm på, på en udendørs løbetur, under skitøjet eller som træningsbukser. Tøjet tørre hurtigt, hvis det skulle blive vådt/svedigt og på trøjen er der ekstra svedtransporterende på ryggen og under armene, hvor man oftest sveder mest. Bukserne er designet så smart, at uldstykkerne sidder på bagsiden af låret, forsiden af låret og ved knæet – altså de steder man oftest bliver mest kold. Bukserne var fantastiske at have på, og kravler hverken op eller ned – hvilket virkelig betyder meget for mig! Sættet indeholder 12 % uld – men kradser SLET ikke!!! Sættet kan også fås i blå – se det evt. på Camilla, som ser fantastisk ud i det.

IMG_5273  IMG_5311  IMG_5240 IMG_5285

Min mening

Jeg er storforbruger af Kari Traa’s butterfly-serie, som rigtig mange af Jer sikkert kender? Så det var helt fantastisk at prøve noget andet.. For én ting, der er helt sikker, er at jeg vist liiiiige skal have tilføjet et sæt til min ønskeseddel. Jeg ønsker mig sættet i 100 % uld.

Selvom man ikke står på ski (for det gør jeg ikke, og kommer aldrig til det), kan tøjet sagtens bruges. Fx til løb eller anden aktivitet udenfor, i fitnesscenteret eller til hjemmebrug, hvis man er en ”frossen-pind”, som jeg selv er. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg stort set har boet i sættet siden i lørdags – og de af Jer, som følger med på instagram, har måske også set billedet jeg uploadede søndagmorgen under min træning, i bukserne, sat sammen med en sort butterfly-top.

IMG_5342  IMG_5341

Sættet kan købes lige her.

Pssssst. I kan købe alt det lækre tøj fra Kari Traa lige HER. Jeg har netop selv, lige klikket de grå tights hjem, som Ida, Karoline & Maya havde på i lørdags (Bestiller I inden den 10. december, er I sikre på at kunne putte pakkerne under juletræet).

IMG_5322 IMG_5262

– Anna

HUSK AT I KAN FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

3 kommentarer

 • Så hyggelig dag! 🙂
  Gud hvor jeg også ønsker mig et sæt i 100 % uld :)..
  Skal ned og prøve træningstøjet i dag.
  ENDELIG frisk! 🙂

  Knus Maya! <3
  http://www.mayadroem.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at have været super hyggeligt!

  Kari Traa ser bare så lækkert og behageligt ud, det er kommet på min ønskeliste i år og jeg håber på at kunne byde det nye år velkomment med dejligt nyt træningsgear! 😀

  Og så ser i alle ret så smukke og glade ud i de farver!

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edith

  Hehe, Kari Tra er ikke svensk, hun er fra Norge! 😉
  Svala-serien er veldig god! Elsker tightsen og roundnecken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT PROTEIN CHOCOLATE