• ···
RØDKÅLSSALAT MED APPELSIN OG VALNØDDER

PROTEINRIGE MADPANDEKAGER

PROTEINRIGE MADPANDEKAGER

    foto 5 foto 2

Torsdag aften, er min roomie og jeg altid ude hos mine forældre at spise – og efterfølgende se ”Danmarks næste top model”.. De dage plejer vi at stå for aftensmad, hvilket også var tilfældet i torsdags J Jeg har før lavet pandekager på hytteost, men det var i den søde afdeling til morgenmad eller eftermiddagssnack – og egentlig minder opskriften meget om dem. Vi frygtede lidt, om vi ville kunne rulle dem med kød i – men det gik helt fint. Pandekagerne kan serveres med oksekød og gratineret ost, med kylling, laks, eller vegetarisk med fx humus? De kan også med fordel spises med en skive ost og skinke, hvilket virkelig smager af toast – på den sunde måde!

foto 4

Opskriften giver ca. 7 pandekager.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 250 hytteost 1,5 %
  • 2 spsk. HUSK
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 dl skummetmælk
  • Salt, peber og lidt chili

1

To do:

  • Bland alle ingredienserne sammen og blend det med en stavblender.
  • Steg dem på en middelvarm pande med lidt olie på (tilføj yderligere olie efter et par pandekager, hvis panden bliver meget tør)
  • OBS: Da massen godt kan være lidt tyk i det efter den har stået, er hele fidusen at man ligeså stille ”smører” dejen ud på panden, og måske holder lidt i det ene hjørne når de skal vendes
  • Du kan enten vælge at servere pandekagerne sådan – eller gøre som vi gjorde, fylde dem med kød, rulle dem, drysse med revet ost og bage dem i ovnen i et ildfast fad (tid: indtil osten er gylden).
  • Vi serverede dem med guccamole, salat, grøntsager, råkostsalat og skyrdressing

foto 3

– Anna

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDKÅLSSALAT MED APPELSIN OG VALNØDDER