• ···
PIMPEDE DADDELKUGLER

OVERNIGHT-OATS ALA BRUNKAGE

OVERNIGHT-OATS ALA BRUNKAGE

Med kun én måned til juleaften i dag (jubiii) – synes jeg det var på sin plads, med lidt julemorgenmad.. Jeg forberedte denne portion i går aftes, og jeg siger Jer lige, at den smager godt!! Den smager virkelig af kage – og kage til morgenmad må da være for godt til at være sandt (og sundt?!) tænker I sikkert? Men den er god nok! Læs bare med her.

IMG_4965

Ingredienser

  • 2-2,5 dl skyr
  • 1 dl mælk (Arla udleverede smagsprøver på deres mælk med mere protein i FW forleden, så den har jeg brugt)
  • 1 spsk. chiafrø
  • 20g havregryn
  • 10 valnødder/mandler
  • 2-3 tsk. brunekagekrydderi
  • Et par dråber sødemiddel

To do:

  • Bland skyr, mælk, sødemiddel og brunekagekrydderiet sammen i en skål/glas/lufttæt beholder
  • Bræk valnødderne i mindre stykker og rør det i skyr-massen sammen med chiafrø og havregryn
  • Tilføj evt. lidt mere mælk, så konsistensen er lidt våd i det (chiafrøene suger meget væske)
  • Stil den i køleskabet natten over
  • Ta-daaa – så er der morgenmad! Jeg har toppet min portion med lidt chiafrø og frisk appelsin.

TIP:

  • Vil du gerne spare yderligere på kalorierne kan du erstatte mælken med vand

– Anna

 

HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIMPEDE DADDELKUGLER