• ···
PROTEINRIGE MADPANDEKAGER

BROCCOLISUPPE

BROCCOLISUPPE

 foto

Det bliver koldere og koldere udenfor, så derfor er suppe på sin plads. Jeg var i madklub med to af mine søde veninder forleden, og vi var liiiiige ved at tage den nemme løsning og hente take-away fra Café GLAD!, men blev enige om at lave denne suppe i stedet. Vi spise den grønne suppe med knust chorizo og fuldkornsboller til. En rigtig lækker efterårsspise. Opskriften rækker til 4 personer (+ en lille rest).

Ingredienser

  • 1 broccolihoved
  • 5 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 fed hvidløg
  • Grøntsagsbullion
  • 1 dåse kokosmælk light
  • Salt, peber, oregano, chili
  • 1 pakke chorizo

broc

To do

  • Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker
  • Kom lidt olie i bunden af en gryde og svits hvidløg og porre
  • Kom grøntsager, bullion og vand i gryden (indtil det dækker grøntsagerne) og bring det i kog
  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Lad det koge indtil grøntsagerne er møre
  • Læg chorizostykkerne på en ris med bagepapir og bag dem indtil de er sprøde (vend dem evt. undervejs)
  • Blend suppen med en stavblender og tilføj kokosmælken
  • Varm suppen op igen under omrøring (OBS: SUPPEN MÅ IKKE KOMME OP AT KOGE)
  • Smag til med salt, peber og krydderier
  • Servér suppen i en skål med knuste chorizostykker, en klat skyr og en lun bolle til 🙂

broc2

– Anna

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROTEINRIGE MADPANDEKAGER