BROCCOLISUPPE

BROCCOLISUPPE
Det bliver koldere og koldere udenfor, så derfor er suppe på sin plads. Jeg var i madklub med to af mine søde veninder forleden, og vi var liiiiige ved at tage den nemme løsning og hente take-away fra Café GLAD!, men blev enige om at lave denne suppe i stedet. Vi spise den grønne suppe med knust chorizo og fuldkornsboller til. En rigtig lækker efterårsspise. Opskriften rækker til 4 personer (+ en lille rest).
Ingredienser
- 1 broccolihoved
- 5 gulerødder
- 2 porrer
- 2 fed hvidløg
- Grøntsagsbullion
- 1 dåse kokosmælk light
- Salt, peber, oregano, chili
- 1 pakke chorizo
To do
- Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker
- Kom lidt olie i bunden af en gryde og svits hvidløg og porre
- Kom grøntsager, bullion og vand i gryden (indtil det dækker grøntsagerne) og bring det i kog
- Tænd ovnen på 200 grader
- Lad det koge indtil grøntsagerne er møre
- Læg chorizostykkerne på en ris med bagepapir og bag dem indtil de er sprøde (vend dem evt. undervejs)
- Blend suppen med en stavblender og tilføj kokosmælken
- Varm suppen op igen under omrøring (OBS: SUPPEN MÅ IKKE KOMME OP AT KOGE)
- Smag til med salt, peber og krydderier
- Servér suppen i en skål med knuste chorizostykker, en klat skyr og en lun bolle til 🙂
– Anna
FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
Og den kan helt klart anbefales!! Anna mussi, du kan bare trylle i et køkken:)