OVERNIGHT-OATS ALA BRUNKAGE

BANAN-SNACKS PT. II

BANAN-SNACKS PT. II

 b3

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har lavet banan-snacks henover sommeren, så de af Jer, der følger mig på instagram (@annaeiholm) har nok set opskriften et par gange eller 10. Min roomie og jeg spiste dem i flæng, og jeg havde tit lavet en portion, hvis jeg fik gæster eller skulle på besøg hos en god ven/veninde. Det er en af de aller’nemmeste opskrifter, og det smager bare vanvittig godt. I går fik jeg besøg af gammel veninde og jeg besluttede mig for at lave disse banan-snacks. Da jeg fandt havregryn frem fra skabet, væltede der en pose tørrede dadler med ud.. Med holdbarhed til på onsdag! Hmmm, tænke – tænke. Jeg endte ud med et, intet mindre end, FULDSTÆNDIG fantastisk resultat og hele portionen er allerede spist.

Opskriften giver ca. 12 stk. afhængig af størrelse.

Ingredienser:

 • 2-3 modne bananer
 • 180 g tørrede dadler
 • 1 spsk. olie
 • ½ tsk. vaniljepulver
 • 4 dl havregryn (eller nok til at massen bliver fast)
 • 1 dl solsikkekerner
 • 1 scoop bananproteinpulver (kan sagtens undlades)

To do:

 • Tænd ovnen på 175 grader
 • Kør dadlerne gennem en minihakker (eller hak dem i små stykker med en kniv)
 • Mos bananerne i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser og rør til du får en ensartet masse
 • Lad “dejen” stå i ca. 10 minutter så den lige kan sætte sig
 • Lav små klatter/toppe på en bageplade og bag dem i 15-20 min., til de får en sprød skorpe
 • Lad dem hvile et par minutter inden de nydes lune – og evt. med en kop the.

b1

TIP:

 • Nyd dine snacks med en portion protein-is lavet på bær, skyr, vaniljeproteinpulver og lidt vand.
 • Kom evt. lidt kanel og kardemomme i “dejen” for at gøre den mere julevenlig
 • Du kan evt. dyppe bunden af dine banan-snacks i lidt tempereret mørk chokolade (DET SKAL JEG HELT SIKKERT EKSPERIMENTERE MED NÆSTE GANG)! 🙂

– Anna

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

7 kommentarer

 • Mums, det lyder nogenlunde som dem jeg lavede forleden 😀 SÅ lækre! Men skal da helt klart prøve dem med mandler og græskarkerner i også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Caroll

  Kan jeg finde banan snacks pt1 et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann.

   Nej, jeg tror faktisk kun den er på Instagram. Men du får den lige her:
   – 2 bananer
   – Hakket mørk chokolade
   – Havregryn til massen hænger sammen
   – Evt. proteinpulver

   Bland det hele sammen, lad det stå et øjeblik og bag i ca. 12 minutter ved 180g.

   God søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Nu har jeg prøvet din opskrift, og er helt vildt forelsket! Jeg har i stedet for at dyppe den ene side i chokolade, puttet lidt overtræksknapper fra first price i dejen, og det er altså også vildt lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Disse banansnacks er perfekte at servere til gæster som et sundere alternativ til søde sager. Men de kan også medbringes i madpakken som en sød eftermiddagssnack eller indgå som en velsmagende ‘godbid’ til aftenhyggen. Det allerbedste ved disse snacks er, at de er virkelig nemme at lave. Jeg serverede dem for en veninde, og de blev godkendt som intet mindre end et sikkert hit! Inspirationen til opskriften er fundet her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERNIGHT-OATS ALA BRUNKAGE