TILLYKKE TIL .......

ALLÉVO EKSPERIMENT PT. III

ALLÉVO EKSPERIMENT PT. III

   Allevo gruppefoto1

Jeg har nu levet af pulver i form af shakes og supper, samt måltidsbarer de seneste fem dage..  Og her får i min bedømmelse inkl. de følelser og tanker jeg har haft i processen.

De første dage gik utrolig let, og jeg undrer mig meget over, at jeg ikke føler nogen som helst form for sult. Tirsdag ender jeg endda med kun at spise 4 breve i løbet af hele dagen, fordi jeg simpelthen bare er mæt. Jeg falder i torsdag, og drikker en iceblend fra Baresso med min mor og veninde.. Ups! Den indeholder 350 kcal, og erstatter derfor mindst én shake/suppe/bar som jeg blot sprang over senere på aftenen.

Jeg har fået et helt andet syn på, hvordan man føler på sådan en ”diæt”, og hvor begrænset man er rent socialt. Den første aften synes mine forældre, at jeg var utrolig underlig og min far kom flere gange med bemærkningen: ”Det er da godt vi har slik til senere” og ”jeg kender dig, om lidt spiser du chokolade”.. Men fandme nej!! Jeg måtte ikke bukke under – og da slet ikke på dag nr. 1!

   milkchokolate    bar

De næste dage går fint med shakes til morgen/formiddag/eftermiddag – og barene bruger jeg primært som min frokost! Jeg er i himlen, hver gang jeg skal have min bar. Du kan læse mine anmeldelser af de produkter, som jeg har testet lige her. Efterfølgende har jeg spist denne vanvittig lækre chokolade bar, som jeg gav 30 sek. i mikroovnen.. WAUW! Flydende twixbar, siger jeg bare. Både min veninde og jeg synes virkelig den gjorde det godt – og i fremtiden kan jeg sagtens se mig selv, vælge sådan en bar, frem for en kalorieholdige chokoladebar! Derudover har jeg testet Forest Fruit Smoothie, som jeg forsøgte at fryse den ned i et par timer, hvilket fungerede rigtig godt! Smagen tog mig fuldstændig tilbage til barndommen, for den smager rent ud sagt af de lyserøde vitaminpiller med bamsen på!!! Mmm.

Allevo%20Forest%20RTD%20300x300%20px%20til%20HP is

Jeg er rigtig glad for, at jeg trods alt, bare har været hjemme i de fem dage – for ellers havde den sociale udfordring, været rigtig hård! Den ramte mig specielt fredag aften, da min mor, far og veninde sad og spiste det lækreste mad.. Jeg var lige ved at gå helt ned med flaget, bare ved tanken om min suppe. Alt maden duftede vidunderligt, og jeg måtte ikke få noget!! Jeg var flere gange i overvejelsesfasen, om jeg bare skulle sige ”fuck det” og spise med de andre, men så vand stædigheden over mig alligevel – det var jo sidste dag, og jeg skulle bare klare det!!!!

Da jeg trådte på vægten lørdag morgen, blev jeg dog lidt chokeret.. Jeg havde tabt 2,5 kg!!!!!! (Spørg mig lige, om jeg så frem til en tur i byen med min mor – pizza til aftensmad og masser af slik!!!)  Selvom jeg i forvejen, ikke havde mange kilo at smide, er jeg overrasket over, jeg alligevel formodede at tabe mig så meget. Jeg har ikke været i nærheden af nogen form for fysisk aktivitet, hvilket jeg også vil sige, at man ikke kan på en så streng diæt.. Indimellem når jeg rejste mig fra sofaen, liiiidt for hurtigt blev jeg utrolig svimmel – så tanken om en steptime eller en tur på løbebåndet, havde på ingen måde været mulig!

herobild-2

Jeg har lært rigtig meget om mig selv – og om det at ”være på diæt” disse dage… Rent social udelukker det alverden, når ens valgmuligheder er så få. Men jeg vil derimod også sige, at det virkelig er en god kick-starter til et vægttab! Mit eneste spørgsmål er så bare – kan man holde vægten på almindelig kost, efter sådan en omgang? Jeg ved det ikke.. Men jeg tror det afhænger af ens vilje og lyst! Jeg synes personligt, det ville være alt for hårdt at køre på denne diæt i op til 3 uger som Allévo muliggøre – men står man fx og mangle at smide de famøse 5 kg inden bryllup, fødselsdag, ferie etc. Kan det hvert fald lade sig gøre på en pulver-kur. Det, der derudover er rigtig positivt ved Allévo, er at baren er en mulighed og man på den måde, får følelsen af, at der er noget substans i den mad man spiser!

Har I spørgsmål, eller ønsker I selv at starte på sådan en diæt – kan jeg varmt anbefale Jer, at gå ind på Allévo’s Facebook-side, hvor diætisten Kirsten er klar til at svare på spørgsmål, og hjælpe dig med vægttab og senere en sundere livsstil.

Har nogle af Jer været på sådan en diæt før – og lever på almindelig mad i dag?

– Anna

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF ALLÉVO – MEN ALLE MENINGER OG HOLDNINGER ER 100 % MINE EGNE! 

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM: @annaeiholm

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE TIL .......