RAW-HJERTER MED HINDBÆRMOUSSE

VIND ET GAVEKORT PÅ 5 KOPPER VALGFRI KAFFE TIL EMMERYS

VIND 1 GAVEKORT PÅ 5 KOPPER VALGFRI KAFFE TIL EMMERYS

emmeryslogo

 brunch       sara1 - hylde

Har du lyst til at vinde et gavekort på 5 kopper økologisk kaffe fra emmerys? Så læs med her:

kop

Min veninde, er i samarbejde med emmerys, ved at lave en markedsundersøgelse om forbrugsvaner, og mangler i den forbindelse hjælp, til at svare på et spørgeskema. Det tager 3 minutter – og du kan på den måde hjælpe med at forbedre service og kvalitet i emmerys.

”Først var der et brød, så en hylde, en pose og en kage i en æske. Så et bord, et lys og lidt servering. En forretning, en café – en helhed. En smag… og meget, meget mere”. emmerys er i dag et 100 % økologisk bageri, og serverer kun håndlavet brød og kager – samt lækre specialiteter som kaffe, the, chokolade, vin, pasta, olie, pesto og meget mere.

boller

emmyers åbnede sit første bageri i Århus i 1990’erne (og efterfølgende i København), hvor de lancerede et økologisk surdejsbrød, bagt helt uden gær. Netop brugen af denne surdej skulle vise sig, at blive afgørende for emmerys succes. I takt med efterspørgslen fra de kvalitetsbevidste kunder, åbnede emmerys op gennem 2000 den ene smukke butik efter den anden.  I dag består emmerys af 26 butikker, hvoraf de 5 ligger i Århus og de resterende 21 i København.

butik2     århus

Personligt er jeg selv ret vild med emmerys-cafeerne, da konceptet med deres økologiske bageri, tiltaler mig rigtig meget. Om end, det blot er en kop kaffe/the, en rugbrødssandwich, en bolle, et rugbrød, et lækker brød spækket med kerner + en bøtte pesto, en brownie (av, av, av) eller en overdådig brunch er jeg altid tilfreds med mine køb hos emmerys. Derudover elsker jeg, at emmerys altid har gratis smagsprøver på deres økologiske brød med enten pesto, smør eller marmelade til – det er bare god service, hvert fald i mine øjne.

smagsprøver

Jeg har, i samarbejde med emmerys fået lov at udlove en lille give-away til Jer, kære læsere. Præmien består af 1 x gavekort til 5 kopper valgfri økologisk kaffe hos emmerys. Du bestemmer selv, om du vil nyde alle 5 kopper selv, eller du vil invitere din mor/mormor/kæreste/veninde/ven på en varm kop økologisk kaffe – da gavekortet ikke nødvendigvis skal bruges på én gang. Du kan læse meget mere om emmery’s kaffe lige her. Du vælger selv om du har lyst til at drikke kaffen i butikken, eller du hellere vil have den med på farten, i denne smarte holder:

kopholder

Og hvad skal DU så gøre, for at deltage?

1.       Du skal følge bloggen på bloglovin’, hvis du ikke allerede gør det. Link findes her.

2.       Du skal udfylde spørgeskemaet, som kun tager 3 minutter. Link findes her.

KONKURRENCEN SLUTTER MANDAG DEN 28. OKTOBER 2013 – VINDEREN OFFENTLIGGØRES FREDAG DEN 1. NOVEMBER 2013 PÅ BLOGGEN!

giveaway

Så skynd Jer, at følge med på bloglovin’ og udfylde spørgeskemaet – for hvem vil ikke gerne varme sig på en kop økologisk kaffe, the eller varm chokolade fra emmerys? Gavekortet har en samlet værdi på 240 kr. – de forskellige varme drikke, som gavekortet gælder til, ser I lige her:

menukort

hensersød          sarahersød

^ Søde Sarah & Henrik tryller med latteart hos butikken i M.P Bruuns Gade, som personligt er min favoritbutik her i Århus. Der skal lyde, et ekstra stort tak til Sarah & Henrik, som altid formår at give dig en helt exceptionel service.

– De varmeste kaffehilsner, Anna

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET, MEN DET ER MINE EGNE MENINGER OG HOLDNINGER TIL EMMERYS, DER ER FREMLAGT I DETTE INDLÆG.

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW-HJERTER MED HINDBÆRMOUSSE