• ···
HOKKAIDOSUPPE MED HJEMMERISTEDE HOKKAIDOKERNER

PÆREKOMPOT MED INGEFÆR OG VANILJE

PÆREKOMPOT MED INGEFÆR OG VANILJE

Jeg har de sidste mange dage nydt godt af min blommekompot – eller min æblemos uden sukker, i både morgenmad og desserter, og besluttede mig for, at eksperimentere med en ny kompot på pære, vanilje og ingefær. Indtil videre har jeg kun brugt kompotten på min morgenmad igår.

1

Ingredienser

  • 6 pærer
  • 1 vaniljestang
  • 4 cm skrællet ingefær
  • Lidt vand

foto 1

To do:

  • Skræl pærerne, skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med ingefæren
  • Flæk en vaniljestang, befri kornene og kom det i gryden sammen med vaniljestangen
  • Hæld en lille smule vand i bunden
  • Kog det hele op og skru ned for varmen, når det koger. Lad det små-koge indtil pærerne er bløde/udkogte
  • Hæld vandet fra og blend kompotten (tag evt. ingefæren op, hvis du ikke ønsker en kraftig smag)
  • Opbevar det på køl og brug det evt. på din grød, morgenskyr, i bagværk, på en lun pandekage eller på en bolle.

pære

– Anna

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOKKAIDOSUPPE MED HJEMMERISTEDE HOKKAIDOKERNER