ALLÉVO EKSPERIMENT PT. I

ALLÉVO EKSPERIMENT PT. II – PRODUKTANMELDELSE

ALLÉVO EKSPERIMENT PT. II – PRODUKTANMELDELSE

Allevo gruppefoto1

Jeg startede mit Allévo-eksperiment mandag morgen, med en Strawberry & Blueberry Smoothie blandet med vand… Jeg har valgt at erstatte 5-6 af mine måltider med Allévo’s produkter, hvilket vil sige, at jeg befinder mig i Kick Starts Fasen, som du kan læse meget mere om lige her. Derfor vejede jeg mig, da jeg stod op mandag morgen – for at kunne følge udviklingen, og et mulig vægttab. Det har ikke været formålet, at jeg skulle tabe mig, da det under ingen omstændigheder er nødvendigt!!!!! Eftersom mange af Jer har spurgt bekymrende til projektet, grundet mit sygdomsforløb, skal det nævnes at jeg har fået ”grønt lys” af min egen læge. Da jeg ikke har et BMI > 28, som Kick Starts Fasen primært anbefales til, forventer jeg heller ikke at tabe mig ligeså mange kilo, som fasen ”lover”.

I dette indlæg vil jeg anmelde de produkter, jeg har indtaget de seneste par dage – og det sidste indlæg, der kommer i weekenden, vil så omhandle min anmeldelse af hele oplevelsen med projektet.

Shakes

        StrawBlueSmoothie1

Strawberry & Blueberry Smoothie har jeg drukket med 2,5 dl vand eller skummetmælk til enten morgenmad, formiddag – eller eftermiddag. Shaken indeholder alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendigt for kroppen, og kan erstatte ens daglige kost i op til 3 uger. Shaken smager uden tvivl langt bedre, når den blandes med mælk, i stedet for vand. Smagen af jordbær er meget fremtrædende, og den minder lidt om et stykke syntetisk slik. Jeg kan godt lide smagen, men man skal ikke forvente det smager af en café-smoothie lavet på frisk frugt, skyr, mælk og vanilje. Jeg har puttet godt med isterninger i mit glas, og overhældt med smoothien, blot for at drikke den så kold som mulig 🙂

 • Indhold: 31g
 • Energi: 110 kcal
 • Protein: 11g
 • Kulhydrat: 12g
 • Fedt: 1,5g
 • Kostfibre: 2,5g

chocoshake

Chocolate Flavour Shake har jeg, ligesom Strawberry & Blueberry Smoothien brugt som morgenmad, formiddag- eller eftermiddagsshake. Denne shake har jeg alle gangene blandet op med 2-3 dl skummetmælk, for at komme nærmest på den original kakaomælk. Denne shake indeholder også alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for kroppen, og kan derfor erstatte den daglige kost i op til 3 uger. Denne shake er uden tvivl min favorit, og jeg glæder mig allerede til min aftenshake, som i dag skal bestå af flydende chokolade ;-).

 • Indhold: 31g
 • Energi: 110 kcal
 • Protein: 11g
 • Kulhydrat: 11g
 • Fedt: 2g
 • Kostfibre: 3,5g

Barer

Allévos har 5 barer på markedet, som enten kan bruges som måltid – eller mellemmåltid.

DarkChocBar

Dark Chocolate Bar var den første bar jeg satte tænderne i, og jeg var ikke ligefrem begejstret.. Jeg synes den smagte kedeligt, tørt og havde en lidt spøjs chokoladesmag. Sådan lidt, som et gammelt skab kan lugte – hvis I kan følge mig? Jeg var bestemt ikke fan, men ned det røg den, og det var jo min frokost!!!

 • Indhold: 57g
 • Energi: 210 kcal
 • Protein: 15g
 • Kulhydrat: 22g
 • Fedt: 6,5g
 • Kostfibre: 3,5g

BlueBerryBar

Blueberry Bar frygtede jeg allerede, bare ved tanken om endnu en bar. Jeg blev dog positivt overrasket.. Denne bar smagte rigtig godt og fik mig til at tænke på en svampet kage med blåbær og frosting. Ikke helt så dårligt til frokost, vel?

 • Indhold: 58g
 • Energi: 200 kcal
 • Protein: 13g
 • Kulhydrat: 19g
 • Fedt: 6,5g
 • Kostfibre: 9g

 ChocAlmSeaBar

Lactosefree Chocolate, Almond & Seasalt Bar er en sindssygt lækker og knasende chokoladebar. Derudover er den laktosefri! Jeg var helt vild med denne bar, og kunne sagtens forestille mig, at bruge den som mellemmåltid i fremtiden. Jeg havde den med på farten, til Haderslev – og baren holdte mig mæt i over 3 timer..

 • Indhold: 57g
 • Energi: 210 kcal
 • Protein: 14g
 • Kulhydrat: 21g
 • Fedt: 6g
 • Kostfibre: 6g

cheesecake     2

Strawberry Cheesecake & Lime Flavour Bar! Ja, I læste rigtigt… CHEESECAKE! Jeg puttede baren I køleskabet aftenen før, og nød til frokost, iskold og skåret ud i små stykker. Jeg er totalt fan af denne bar!!!! Den ville sagtens kunne erstatte en anden form for snack for mig, når den søde trang melder sig.

 • Indhold: 61g
 • Energi: 200 kcal
 • Protein: 17g
 • Kulhydrat: 15g
 • Fedt: 3,5g
 • Kostfibre: 11g

Suppe

PotaLeekSoup

Kartoffel & Porrer suppen har erstattet min aftensmad og/eller frokost de sidste par dage. Denne suppe er, ligesom de to shakes, et fuldgyldigt måltid – og indeholder derfor alle de nødvendige vitaminer og mineraler, og kan altså bruges som daglig kost i op til 3 uger. Jeg synes denne suppe, minder utrolig meget om Knorr’s “cup & Soup”!!! Dette er til min fordel, for jeg slubrede det i mig i folkeskoletiden – så det her produkt, har jeg været meget glad for. Pulveret er rystet med koldt vand, og herefter opvarmet i en gryde (obs: husk at rør godt). Man kan med fordel også varme det i mikroovnen.

 • Indhold: 33g
 • Energi: 120 kcal
 • Protein: 12g
 • Kulhydrat: 11g
 • Fedt: 1,5g
 • Kostfibre: 3g

Jeg mangler stadig at teste den lækre karamel-bar, som jeg har planlagt at komme i mikroovnen, og spise som eftermiddagssnack i morgen… (Det er jo fredag J) Derudover har jo disse shakes tilbage, som jeg lever lidt med tanken om, at forsøge at fryse ned til is.. Jeg lover, at anmelde de sidste produkter, når jeg anmelder hele forløbet i weekenden.

Har I nogle spørgsmål til produkter – eller en livsstil med Allévo, så vil jeg anbefale Jer, at gå ind på Allévo’s facebook-side, hvor I kan få råd og vejledning fra en diætist, og få svar på Jeres mulige spørgsmål.

 

Rigtig god torsdag aften.

 

– Anna

FØLG MIG PÅ BLOGLIVN’ LIGE HER OG PÅ INSTAGRAM (@annaeiholm)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLÉVO EKSPERIMENT PT. I