• ···
RUG'STYKKER MED CHOKOLADE OG NØDDER

SUND BLOMMETRIFLI

BLOMMETRIFLI

BLOMMETRIFLI1

Jeg lovede Jer jo et ekstra tip til, hvad blommekompotten kan bruges til. I weekenden havde jeg besøg af min familie, og vi skulle have lidt lækkert til eftermiddagskaffe – så jeg gik i køkkenet med min kære mor. Vi har altid været helt vilde med triflier i min familie, så derfor besluttede vi os for, at lave en trifli – men på en sundere måde.

Ingredienser:

  • Blommekompot (evt. efter opskriften her)
  • Skyr
  • Vaniljepulver
  • Havregryn
  • Hakkede mandler
  • Chiafrø
  • Morbær
  • En blomme skåret i små tern

To do:

  • Rist havregryn, mandler, chiafrø og morbær på en tør, varm pande (tilsæt evt. lidt akaciehonning eller sirup, hvis du godt kan lide, den karamelliserede smag)
  • Bland skyr med vaniljepulver
  • Læg kompot, skyr og blommestykker i de antal lag du ønsker
  • Drys med crunchen, friske blommetern  og servér desserten

foto 1

TIP:

  • Jeg elsker, at en dessert som denne, også kan spises til morgenmad (hvilket jeg gjorde søndag), da flere af ingredienserne ofte indgår i min morgenmadssammensætning alligevel.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUG'STYKKER MED CHOKOLADE OG NØDDER