• ···
BAMSEGRØD

KANEL’GRØD

KANEL’GRØD

Grød m. æggehvide

Ingredienser:
• 1 dl gryn (Her er brugt: quinoa, ruggryn, hørfrø, græskarkerner, hel boghvede, hel hirse, da jeg havde en del “rester” stående)
• 3 dl vand
• 1 tsk. kanel
• 6 mandler
• En klat skyr
• 75g frugt skåret i tern eller 100g bær

To do:
• Kom gryn, kerner og vand i en gryde
• Kog grøden op ved høj varme og rør godt rundt
• Når grøden koger, slukkes kogepladen og grøden skal ”trække” 10-15 min. under låg
• Vend kanelen i og servér grøden i en skål med en klat skyr, frugt/bær og mandlerne på toppen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMSEGRØD